Eternal Fire, BLAST.tv Paris Major RMR Mücadelesinde

16 Şubat tarihinde başlayan BLAST.tv Paris Major 2023 Europe RMR Kapalı Elemeler A Grubu mücadelesi, temsilcimiz Eternal Fire‘ın da aralarında bulunduğu 16 takımla sürüyor. Aralarında oldukça iddialı takımların olduğu bu 16 kadro, yarın akşam saatlerine kadar yoğun bir maç takvimiyle ilk 8’e girmek ve RMR gruplarına adlarını yazdırmak için sahaya çıkıyorlar.

Mücadelenin üçüncü gününde Eternal Fire cephesinden sevindirici haber geldi. Oynadıkları dördüncü maçın ardından 3-1 skoru yakalamayı başaran temsilcimiz, BLAST.tv Paris Major 2023 Europe RMR Kapalı Elemeler A Grubu’ndan doğrudan RMR etkinliğine yükselmeyi başardı. Bu zorlu yolculuğa Copenhagen Flames maçıyla başlayan Eternal Fire, bu mücadeleyi 16-11 kazanarak yola moralli çıktı. Ancak aynı gün 9INE ile yaptıkları maçı kıran kırana bir çekişmenin ardından 23-25 kaybeden tecrübeli beşli, verilen kaliteli mücadeleden ötürü moral bozmasa da tatsız bir kayıpla ilk yenilgisini almış oldu. Ertesi gün HAVU ile olan mücadeleyi 16-10 kazanan Eternal Fire için mutlu sona sadece bir galibiyet kaldı ve sonraki rakip İngiliz takımı Into The Breach oldu. Bo1 formatında oynanan önceki maçların aksine bu kez Bo3 üzerinden oynanan karşılaşmada sırasıyla Nuke ve Vertigo haritalarını izledik. 16-6 Nuke zaferiyle büyük bir avantaj yakalayan temsilcimiz, Vertigo haritasında da biraz zorlanmakla birlikte 16-12’yi buldu ve böylece kendisini ilk 8 arasına atmayı başardı.

Diğer yandan CCT Central Europe Malta Finals 1 mücadelesinde de ter döken Eternal Fire, gruplarda karşısında mağlup olduğu Bad News Eagles ile üst seri finalinde tekrar eşleşti. 14-16 kaybedilen Inferno mücadelesinin ardından bu akşam 22.30’da tekrar karşılaşacak olan iki güçlü takım arasında yine sıkı bir mücadele bekleniyor.

Exit mobile version