Eternal Fire, CCT South Europe Series 4’ü ikinci olarak tamamladı

Avrupa bölgesindeki takımları karşı karşıya getiren 50,000 dolarlık ödül havuzuna sahip olan CCT South Europe Series 4 için Büyük Final dün sonuçlandı. Toplamda 24 takımın mücadele ettiği turnuvada davetli olarak katılan temsilcimiz Eternal Fire, güzel bir başarı serisi yakalayarak Büyük Final’de şampiyonluk için savaştı.

Eternal Fire, Büyük Final aşamasına kadar B8, Into the Breach ve Endpoint gibi takımlarla karşı karşı geldi ve hepsini 2-0 mağlup ederek yoluna devam etti. CCT South Europe Series 4 Büyük Final mücadelesi Eternal Fire ile Astralis arasında gerçekleştirildi. Takımlar sırasıyla Vertigo, Overpass ve Inferno haritalarında karşı karşıya geldi. Vertigo haritası nefeslerimizi tuttuğumuz anlara sahne oldu. 9-6 Astralis önderliğinde biten ilk yarının ardından Eternal Fire, savunma tarafında oldukça başarılı bir oyun sergiledi ancak maçı uzatmaya götürecek skoru alamadı. Vertigo haritası, 16-14 Astralis galibiyetiyle sonuçlandı. İkinci harita olan Overpass’de çok keskin bir Eternal Fire hakimiyeti gördük. İlk yarıyı 4-11 önde bitiren temsilcimiz, ikinci yarıda galibiyeti garantileyecek skoru almayı başardı ve maçı, 16-6 tamamlayarak galibiyeti hanesine yazdırdı. Karar haritası olan Inferno’nun ilk yarısı 10-5 Astralis önderliğinde tamamlandı. Astralis, ikinci yarıda da savunma tarafında güzel bir performans gösterdi ve 16-7 olarak maçı tamamladı.

Böylece CCT South Europe Series 4’ün şampiyonu Astralis olmuş oldu ve 22.000 dolarlık nakit ödülünü kazandı. Eternal Fire ise ikincilik ünvanı ve 10.000 dolarlık nakit ödülü ile birlikte turnuvayı noktaladı.

Exit mobile version