Eternal Fire İçin ESL Pro League Heyecanı Başlıyor

ESL Pro League Season 16 etkinliği başlayalı 3 hafta oldu ve sonunda temsilcimiz Eternal Fire‘ın da içinde bulunduğu D Grubu maçlarına sıra geldi. Bugünden itibaren 5 maç gününde toplam 5 maça çıkacak olan Eternal Fire, ilk 3’e girerek Playoff aşamasına katılmak için güçlü rakipler karşısında mücadele edecek.

21-25 Eylül arasında oynanacak olan D Grubu maçları ile ESL Pro League Season 16 etkinliğinin Grup Aşaması tamamlanacak. Diğer üç grubun maçlarının tamamlandığı etkinlikte Playoff aşaması ise 27 Eylül tarihinde başlayacak. Grupta adeta boş takım yok desek yeridir, zira tüm isimler CSGO sahnesinde önemli başarılara imza atarak adını duyuran takımlar. Cloud9, Movistar Riders, Liquid, FURIA ve Evil Geniuses ile karşılaşacak olan Eternal Fire, gruptan lider çıkması durumunda Playoff için çeyrek finalin son slotuna adını yazdıracak. İkinci ya da üçüncü sırada grubu tamamlaması durumunda ise Playoff açılış aşamasında diğer gruplardan gelen ikinci ve üçüncü sıradaki takımlar arasında yapılacak olan eşleşmeden bir rakip ile mücadele edecek. Bu iki ihtimalin dışında kalması durumunda ise etkinliğe erken veda etmiş olacak.

Eternal Fire’ın maçları sırasıyla FURIA, Cloud9, Evil Geniuses, Liquid ve Movistar Riders karşısında olacak. Sıralamada verilen ödüllerin dışında, Grup Aşaması boyunca kazanılan her maç için takımların ekstra $5,000 ödül aldığını da hatırlatalım. Bu bağlamda gruptan elenen takımların $19,000’a kadar ödül alma imkanı bulunuyor. Ancak etkinliğin sonunda BLAST Premier World Final 2022 bileti olduğunu düşünürsek hiçbir para ödülü ile kıyaslanamayacak bir kazanım söz konusu. Temsilcimize bu zorlu mücadelede başarılar diliyoruz.

Exit mobile version