Evil Geniuses, Dört EG Black Oyuncusunu As Kadroya Aldı

Son dönemdeki yükselen grafiklerinin ardından zorlu bir transfer dönemi geçiren Evil Geniuses ekibinden sürpriz bir hamle geldi. Organizasyon, son dönemde iletişim halinde oldukları zorte, JACKZ ve electroNic gibi isimlerden sonuç alamamıştı. Bu tatsız manzara üzerine kadrolarında bulunan Brehze, wiz, refrezh ve neaLaN dörtlüsünü açığa alan yönetim, bu oyunculardan açılan boşluğu EG Black kadrosundan dört oyuncu ile doldurdu.

Güncel haliyle kadroda kalan tek as oyuncu son dönemde gösterdiği başarılı performanslarla izleyenlerden bolca alkış almayı başaran autimatic. Deneyimli oyuncuya önümüzdeki sezon eşlik edecek olan EG Black oyuncuları ise HexT, Walco, junior ve Jeorge. Öte yandan Axed da takımın koçu olarak görev yapacak ve RUSH yedek koltuğunda bulunacak. Evil Geniuses ekibinin uluslararası kadro kurma planları oldukça tatsız şekilde her oyuncu için son adımlarda başarısızlığa uğramıştı. Bu hamleyle birlikte son dönemde dikkat çeken grafiğini büyük ihtimalle bir süre mumla arayacak olan bir EG ile karşı karşıya olacağız. Deneyim eksikliklerinden ötürü zirve takımlarla rekabet için bir süre çalışmaları gerekecek olan bu oyuncular, EG Black döneminde de çok parlak bir tablo çizmemişlerdi. Ancak bu deneyim açığını kapatmaları için bolca vakitleri olacak, zira Evil Geniuses halen BLAST ve ESL ile anlaşmalı olarak partner takım konumunda. Bu da onları otomatik olarak en üst düzey turnuvalara davet alacakları bir pozisyona getiriyor.

Evil Geniuses İçin Zor Sınav

Tüm bu gelişmelerin ardından Evil Geniuses ekibinin odağında Temmuz ayında gerçekleşecek olan BLAST Premier Spring Groups ve Ağustos sonundan Ekim başına kadar oynanacak olan ESL Pro League Season 18 turnuvaları var. Bu etkinliklerde organizasyon, tüm enerjisini oradaki rakiplerden olabildiğince yüksek miktarda tecrübe edinebilmeye ve eksiklerini tamamlamaya odaklayacak. Yeni Evil Geniuses kadrosunun BLAST Premier Spring Groups için sadece üç haftalık bir hazırlık süresi var. Takım muhtemelen bu yılın sonuna kadar sürpriz yapmaktan uzak olacak. Eski kadrodan kalan tek oyuncu olan autimatic’i de önemli bir sınav bekliyor, zira burada takımın performansında yaşanacak olan düşüşten ötürü kendi performansını daha sıkı korumak zorunda olacak.

Kadronun son hali şu şekilde:

Exit mobile version