FACEIT Scouting Grounds Circuit 1 Mayıs’ta Geri Dönüyor

FACEIT Scouting Grounds Circuit 1 Mayıs’ta Geri Dönüyor

Riot Games‘le işbirliği içinde olan FACEIT, sene sonunda yapılması planlanan NA Scouting Grounds’ın eleme turnuvası olan Scouting Grounds Circuit etkinliğine ev sahipliği yapmak için geri dönüyor. 2019’da Riot ile partnerliği başlayan FACEIT Scouting Grounds Circuit’ın açılışını yapmıştı. Formata değişiklik getirdiler ve toplumun heyecan verici, erişilebilir ve kapsayıcı bulacağı bir şey yaratmayı hedeflediler.

FACEIT, 1 Mayıs ve 25 Temmuz tarihleri arasında yapılacak elemelerde küçük turnuvalar düzenlemeleri için diğer üçüncü parti organizatörlerle çalışacak. Her turnuva, sabit bir miktarda puan kazandıracak ve 25 Temmuz sonunda en çok puana sahip 8 takım Playofflarda bir yere sahip olacak. En çok puana sahip olan 2 takım 2020 NA Scouting Grounds’da yerlerini garantilemiş olacak.

İki tür eleme turnuvası olacak. İlk olarak, Legends Weekend League (LWL) var. LWL, İsviçre sisteminde oynanacak, 16 takımlık bir turnuva olacak. Her takımın 8 adet BO3 maçı oynayacağı turnuvada son sıralamalarına göre puan kazanacaklar. Bu turnuva Haziran ve Temmuz boyunca her haftasonu ilerleyecek. Mayıs boyunca yapılacak 4 açık eleme ile LWL’de yarışma şansına erişebilirsiniz.

İkinci olarak, oyuncular LWL’de kazanılan puanlarına ek olarak diğer resmi organizatörlere ait çeşitli turnuvalarda oynayacaklar. Dark Star Gaming ve Upsurge Esports çoktan bir turnuva hazırladılar. Daha fazlası da yakın zamanda eklenecektir.

Dark Star Gaming, 16 takımlık bir turnuva olan BIG League’e ev sahipliği yapıyor, açık turnuva olacak. Upsurge Esports, Upsurge Premiere League’e ev sahipliği yapıyor. Her biri BO3 olan maçlardan oluşacak bir turnuva düzenliyorlar ve davete özel bir turnuva olacak. İki turnuvada da para ve 1000 turnuva puanı ödülü olacak.

NA Scouting Grounds Elemelerinin sonunda, ilk sekiz takım, Ağustos ayının ilk haftasında Playofflara çift eleme formatında girecek. Playoff’un en iyi iki takımı Kasım ayındaki NA Scouting Grounds’a ve Eylül ayında yapılacak Akademi Finallerine katılmaya hak kazanacak. Akademi Finallerinin sadece bir davetiye mi olacağı, şov maçı oynayıp oynamayacakları belli olmasa da NA Scouting Grounds’da bir spot ışığı yakalama şansları olacak.

Eğer profesyonel arenaya katılmak isteyen bir yüksek elo oyuncusuysanız şansınızı denemenin tam sırası. Bir takım oluşturun ve kaydolun. Eğer LoL hayranıysanız ve bu etkinlikte yer almak istiyorsanız, NA liginin genç yeteneklerini görmek isterseniz bir sürü ekstra oyun yakında eklenecek.

Legends of Runeterra PC ve Mobil İçin Piyasaya Çıktı

Exit mobile version