Faker, T1 İle Çok Yıllık Anlaşma İmzaladı

League of Legends efsanelerinden Faker, geçtiğimiz saatlerde paylaşılan haberlere göre takımı T1 ile 2025 sezonunun sonuna kadar sürecek bir anlaşma imzaladı. Faker, geçtiğimiz haftalarda serbest olduğunu duyurmuş ve haliyle birçok spekülasyona zemin hazırlamıştı.

Bu spekülasyonların en başında tabii ki “Faker T1 ve LCK’yi bırakıyor mu?” sorusu geliyordu. Kendisine gelen birçok teklifin de bu noktada önemli bir payı vardı. Özellikle Team Liquid ve FlyQuest ekipleri, üç kez dünya şampiyonluğu yaşamış olan bu canlı efsaneyi renklerine katmak için oldukça gözü karartmış görünüyorlardı. Ancak öte yandan şöyle bir gerçek var ki, Faker aynı zamanda T1’in ortaklarından. Yani uzun yıllar emek verdiği bir takımı halen ortağıyken bırakıp başka bir takıma karşı oynaması oldukça abes bir duruma sebebiyet verebilir. İmzalanan 3 yıllık anlaşmaya bakıldığında da T1’in yıldız oyuncuyu bünyesinde tutabilmek için oldukça istekli olduğunu görmek zor değil.

Hem 2022 yılında, hem de Worlds 2022 boyunca oldukça önemli başarılara imza atan takım, ancak şampiyon DRX tarafından durdurulabildi. Faker’ın dördüncü dünya şampiyonluğunu bu şekilde elinden kaçırmasından sonra T1 ile yola devam etmesi, hala bazı hedefleri olduğu şeklinde de yorumlanıyor.

Exit mobile version