Falcons, Kevin “misutaaa” Rabier İle Yolları Ayırıyor

Bugün Falcons oyuncularından Kevin “misutaaa” Rabier tarafından paylaşılan duyuruya göre Falcons yönetimi genç oyuncuyu yedeğe aldı. Bu gelişmeyle birlikte Falcons ekibi artık maçlara as kadroda misutaaa ile çıkmayacak. Falcons takımı ile alakalı geniş çaplı bir kadro değişikliği olacağı yönünde dolaşan söylentiler de böylece doğrulanmış oldu.

Yetenekli oyuncunun yanı sıra Falcons kadrosuna Milosz “mhL” Knasiak ve Laurentiu “lauNX” Tarlea ikilisinin dahil olmasıyla birlikte kısa süre içerisinde çok farklı bir tablo çizilmiş oldu. Yönetim öte yandan Mohammad “BOROS” Malhas ile anlaşmaya çalışarak misutaaa’nın yedeğe alınmasıyla ortaya çıkan boşluğu doldurmaya çalışıyor.

Falcons, daha önce BOROS ile açıkça ilgilendiğini belirtmiş ve bu konuda herhangi bir spekülasyona mahal bırakmamıştı. Oyuncunun aldığı teklifler ise sadece Falcons ile sınırlı değil. Birden fazla teklif alan oyuncunun an itibariyle elinde bulundurduğu en cazip teklif ise Evil Geniuses tarafından verilmiş durumda. Özellikle BLAST.tv Paris Major etkinliğindeki performansıyla göz dolduran BOROS, önümüzdeki süreçte parlamaya aday.

Falcons ekibi Mayıs ayında uluslararası bir kadroya geçiş amacıyla harekete geçeceklerini daha önce belirtmişti. Bu plandaki ilk hamle ise Kenny “kennyS” Schrub’ın içerik üretici rolüne geçmesiyle başlamıştı. Jordan “Python” Munck-Foehrle de bu hamlenin ardından yedeğe alınmıştı. O dönemde yapılan açıklamada Nathan “NBK-” Schmitt, Alexandre “bodyy” Pianaro ve Kevin “misutaaa” Rabier üçlüsünün takımda kalacağı söylenmişti ama BOROS’un takıma katılması durumunda misutaaa’nın kadro dışı kalması bekleniyordu. Görünen o ki beklenen senaryo gerçekleşiyor.

Falcons’un an itibariyle kadrosu şu şekilde.

Exit mobile version