FATAL1TY, Esports Awards Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün Sahibi Oldu

FATAL1TY, Esports Awards Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nün Sahibi Oldu

Johnathan “FATAL1TY” Wendel, espor serüvenine 20 yılı aşkın süre önce başlamış eski bir profesyonel espor oyuncusu. Şimdiye kadar birinci şahıs nişancı oyunlarında dünyanın en iyi oyunculardan sayılan FATAL1TY, Esports Awards tarafından Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

“Bu sene ikincisi verilen, Esports Awards Yaşam Boyu Başarı Ödülünün 2020 sahibine merhaba deyin. FATAL1TY, kariyerine 1999 yılında birinci şahıs nişancı oyunlarıyla başlayan ve zirvede emekli olan eski bir espor oyuncusu.”

Esports Awards, Yaşam Boyu Başarı ödülünü FATAL1TY’nin espor kariyerini özetleyen kısa bir video ile birlikte duyurdu. Esports Awards’ın verdiği ikinci Yaşam Boyu Başarı ödülüne sahip olan Wendel, bu gönderiyi kendi hesabında da paylaştı.

Dünyanın ilk profesyonel espor oyuncularından olan FATAL1TY, espora 18 yaşında başladı. Profesyonel oyunculuk kariyerinin ardından espora ilgisi olan insanlara yol göstermek ve yardım etme için ReadyUp isimli platformu kurdu. Sayısız şampiyonluğu ve rekoru olan Wendel, sosyal medya üzerinden tebrikler almaya devam ediyor.

Exit mobile version