FaZe Clan, Solar Opposites İle Fortnite Turnuvası Yapıyor

FaZe Clan, Temmuz 2022’nin başlarında yeni bir Fortnite turnuvasına ev sahipliği yapmak üzere Hulu’nun animasyon TV programı Solar Opposites ile ortaklık kurduklarını duyurdu. Solar Opposites FaZe Elite Cup adı verilen bu etkinlikte ödül havuzu $50,000 değerinde. Etkinliğe Kuzey Amerika bölgesinden amatör ve profesyonel Fortnite oyuncuları katılabilecek.

Turnuva, Kuzey Amerika bölgesinden oyuncular için bir açık eleme ile başlayacak. En iyi oyuncular ise bu elemelerden çıkarak büyük finallere katılma şansı elde edecekler. Sırasıyla $10.000 ve $40.000 ödül havuzu bulunan solo ve duo turnuvalar olacak. Turnuva boyunca FaZe Clan, izleyiciler için bir dizi faaliyet sunarken çekilişler de düzenleyecek. Bu etkinlik aynı zamanda bir espor turnuvasının bir yayın serisinin tanıtımı için kullanıldığı nadir durumlardan biri olarak tarihe geçiyor. Solar Opposites serisinin, üçüncü sezonunu Temmuz 2022’de yayınlaması planlanıyor.

FaZe Clan, etkinlik için bir turnuva prodüksiyon şirketi olan Practice Server ile de ortaklık kurdu. Elite Cup, Practice Server Twitch kanalının yanı sıra FaZe Clan kanalları aracılığıyla yayınlanacak.

Exit mobile version