FaZe Clan, Super Bowl Öncesi NFL Ortaklığı Duyurdu

Kuzey Amerika merkezli espor ve oyunculuk firması FaZe Clan, yakın zamanda önümüzdeki Super Bowl dönemi için National Football League (NFL) ile ortaklığa imza attıklarını duyuran bir açıklamada bulundu.

Firmalar bir dizi içerik faaliyetlerinde bulunacaklar, bu faaliyetlerde FaZe Clan üyeleri ve NFL sunucularının arasında yapılacak bayrak futbolu oyunları gibi gösteri amaçlı maçlar da bulunacak. Ayrıca FaZe Clan ve NFL, birlikte ortak markalı içerikler de üretecekler.

FaZe Clan daha önce NFL ile 2019’da da bir ortaklığa imza atmıştı. İki firma NFL Draft üzerinde yine bazı faaliyetlerde bulundular. Yapılan açıklamaya göre, taraflar bu ortaklığın üzerine inşa edilecek yeni bir dönem hedefliyorlar. Her ne kadar bu anlaşmaya dair çok fazla detay duyurulmamış olsa da, FaZe Clan tarafından yapılan açıklamada genel hedefin NFL ile yapılan ortak çalışmalarda FaZe Clan ekibini ve elçilerini ortak markalı içerik ve etkinliklere dahil etmek olduğunu belirtiyor.

FaZe Clan bunun dışında influencer, içerik üreticileri, espor profesyonelleri ve ünlü sunucuları da NFL ekosistemine bağlantılandırma peşinde.

Exit mobile version