Finalmouse’un “Tarık” özel serisi birkaç dakikada tükendi

Tarik - Finalmouse ULX Pro Series

Kuruluşundan bu yana en pahalı ve en nadir amiral gemisi oyuncu farelerini üretmeyi kendisine görev bile Finalmouse, magnezyum gövdeli Starlight-12 serisi için çıkardığı TenZ Edition versiyonunun ardından yine tanıdık biriyle, Tarık (Tarık Çelik) ile çalışıyor.

Bu defa karşımızdaki ürün sadece renk şemasıyla normal modellerden ayrılmıyor, bazı önemli geliştirmeler de içeriyor. Finalmouse’un karbon fiber gövdesiyle ve min.31 gramlık ağırlığı ile (ve tabii Batch 1’in teknik problemleriyle) tanınan faresi Ultralight X, espor camiasının en popüler figürlerinden olan ve haliyle buralarda da çok sevilen Tarık’a özel renk şemasıyla tasarlanmış ULX Pro Series versiyonuyla oyuncularla buluştu. Ürünün ilk dropu dakikalar içinde tükendi.

Fiyatı tıpkı standart versiyonlar gibi 189$ olan ve üç farklı ebadıyla sadece 10.000 adet üretilecek olan ULX Pro Series “Tarık Edition” standart modelin Omron D2FC-F7N (OF) (20M) switchlerinin yerine benim de çok beğendiğim, hafifliği ve snappy hissiyatıyla dikkat çeken Huano Transparent Blue Shell Pink Dot (80M) switchler ile donatılmış. Bu elbette “189$’lık farede Omron 20M’lerin ne işi var?” diye kendisine soran oyuncuların içine su serpecek bir adım zira hem dayanıklı hem de hissiyat açısından son derece başarılı, “battle tested” switchlere geçilmiş.

Diğer bir önemli yenilik de coating kısmında. Finalmouse standart modeldeki çıplak karbon fiber yerine bu model tutuş hissiyatını artıran ProGrip kaplama ile geliyor. Daha yumuşak hissiyatıyla dikkat çeken kaplamayı ilk Ultralight serisi olan Ultralight Phantom modelindekine benzetmek mümkün.

Ayrıca standart versiyonda sadece ön siparişte sunulan XGRIP gripler de pakete dahil, tabii yeni dropta bir tane edinmeyi başarabilirseniz!

Exit mobile version