Fortnite World Cup 2020 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdı

Fortnite World Cup 2020 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdı Fortnite Dünya Kupası

Fortnite World Cup 2020 bu yıl başlıyor ve bunun bir parçası olmak için Japonya’ya gitmenize gerek yok. Yeni yıl ile gelecek olan etkinlikler hakkında daha fazla bilgiyi, Fortnite web sayfasındaki sızıntılar sayesinde öğrenmek mümkün.

Geçtiğimiz yılın Dünya Kupası, Temmuz ayında New York Şehri’nde gerçekleşmişti. Dünya Kupası maçları Fortnite’ın ilk çıktığı günden beri sahip olduğu Solo ve Duo modlarında gerçekleştirildi. Bazı oyuncu ve takımlar Fortnite’ın yaygın bir modu olan 4 kişilik takımların olmamasını eleştirdiyse de, bir çok oyuncu Dünya Kupası için yeni bir tecrübe olmasını tercih ediyor.

Daha önce yaptığı sızıntı duyuruları ile güvenilir bir profil sergileyen HypeX isimli Twitter hesabı, farklı modlar isteyen oyuncular için güzel haberler içeriyor; maçlar Dünya Kupası’na özel üçlü Trios modunda gerçekleşebilir. 4 kişilik takıma göre çok büyük bir farka sahip olmasa da, üç kişiden oluşan takımların mücadelesi, Fortnite’da görmeye alışık olmadığımız eşsiz mücadelelere ev sahipliği yapabilir.

Tıpkı diğer Fortnite etkinlikleri gibi, Dünya Kupası içerisinde de oyunun hayranları için bir sürü açılabilir içerik olacağı tahmin ediliyor. Hem oyun içi içerikler hem de karakter skinlerinin geleceği kesin olsa da, bunların içeriği hakkında herhangi bir sızıntı henüz gerçekleşmedi.

Fortnite Dünya Kupası 2020 (Fortnite World Cup 2020) hakkında gelecek her haberi size duyurmaya devam edeceğiz.

DLive, BitTorrent Ekosistemine Katılıyor

Exit mobile version