FURIA, Genç Oyuncu VINI İle Yollarını Ayırdığını Duyurdu

Brezilya’nın köklü kulüplerinden FURIA, dün gece saatlerinde 4 yıldır kadrolarında bulunan oyuncuları VINI ile sonunda ayrıldıklarını duyurdu. 4 sene boyunca birbirinden önemli başarılara birlikte imza attıkları 22 yaşındaki genç oyuncunun 2022 rotası ise söylentilere göre FalleN‘ın sahneden çekilmeden önce son hamlesini yapmayı planladığı bir proje. Bu projede fer, fnx ve boltz gibi tecrübeli oyuncular da bulunuyor.

Bahsi geçen beş oyuncu geçtiğimiz günlerde halihazırda bir LAN evinden birlikte yayın yapıyorlardı, bu da ihtimalleri güçlendiriyor. Bahsedilene göre Imperial yönetimiyle görüşme halinde olan oyunculardan FalleN, boltz ve VINI ile anlaşılabilirse beşli tamamlanabilir. FalleN ve VINI takımlarından ayrıldıkları için şu durumda geriye sadece boltz kalıyor.

VINI, FURIA kadrosuna akademiden KSCERATO ile birlikte girmiş ve oldukça kısa süre sonra ikili ana kadroya çağrılmışlardı. O günden bu yana oldukça etkili performans gösteren oyunculardan ayrılmak kulüp için de bir hayli zor oldu. Koçları guerri‘nin duygusal bir video ile veda ettiği genç oyuncuyu ileride daha güzel yerlerde görmeyi umuyoruz.

Exit mobile version