Furkan “Akumira” Demircan, Ninjas In Pyjamas İle Anlaştı

Bu kez alıştığımız haberlerin dışında bir haberle karşınızdayız. Türkiye’nin yetiştirdiği genç ve yetenekli grafik tasarımcılardan Furkan “Akumira” Demircan, Twitter hesabından yaptığı duyuruda İsveçli dev espor kulübü Ninjas In Pyjamas ile anlaştığını açıkladı. Bu önemli haber Türkiye espor gündemine bomba gibi düştü.

Twitter’da Türkçe ve İngilizce olmak üzere yaptığı açıklamanın Türkçe metni şu şekilde.

“Selamlar, ben Furkan ‘Akumira‘ Demircan.

No Quarter Cartel ile atıldığım bu yolda kiminiz beni Gamers of Future’dan, kiminiz Sangal‘dan, kiminiz ise şu an güncel olarak çalıştığım takımlardan tanıyorsunuz. Birkaç ay önce hayatımda dönüm noktası yaratacak bir karar alarak eğitim hayatımı bitirmiştim. Bundan sonraki hedefim ise kendimi günden güne geliştirerek dünyanın en iyilerinden birisi olarak 2021 yılında dünyanın en iyi takımlarından birisi ile çalışıp yine bu yılın en iyi grafik tasarımcılarından biri olmaktı. Bu yolda yılmadan hırslı bir şekilde çalıştım ve günden güne daha da geliştim. Bu sefer farklı bir boyuttayım; bana bir şans sunuldu, Ninjas In Pyjamas için Freelance Merchandise Designer’lık yapmam istendi ve ben de kabul ettim. Tasarladığım ürünlerin bir kısmı kabul gördü ve böylelikle daha önce verdiğim sözü tutarak globale bir Akumira, bir TÜRK damgası vurmayı garantiledim. Daha yolun başındayım, basamakları koşarak çıkmaya devam. #RespectTheGOAT

Ninjas In Pyjamas Freelance Merchandise Designer
Furkan ‘Akumira‘ Demircan”

Oldukça genç olmasına rağmen böylesine önemli başarılara imza atan Furkan “Akumira” Demircan’ı eSports360 ailesi olarak gönülden tebrik ediyoruz. Ninjas In Pyjamas ile çıktığı yolda kendisinin başarılarının artarak devam edeceğine şüphemiz yok!

Exit mobile version