FUT Esports, VCT 2024: Masters Shanghai’de mücadele edecek

fut esports, vct shanghai 2024

Red Bull’un ana partnerliğinde düzenlenen ve espor dünyasının en saygın etkinliklerinden biri olan VCT EMEA 2024’ün playoff aşaması sona erdi. Bu etapta ilk üç sırada yer almayı başaran Red Bull takımı FUT Esports,  VALORANT Champions Tour 2024: Masters Shanghai’de yarışma fırsatı elde etti.

VCT EMEA Ligi’nde grup ve playoff mücadeleleri tamamlanırken, turnuvada başarıyla ilerleyen Red Bull takımı FUT Esports, playoffları ilk üç içinde bitirerek VCT 2024: Masters Shanghai’de mücadele etme hakkını kazandı.

VCT 2024: Masters Shanghai’de, dünyanın dört bir yanından gelen en yetenekli VALORANT takımları, 350 bin dolarlık dev ödül için rekabet edecek. Toplam 1 milyon dolarlık ödül havuzuna sahip bu turnuvada, VCT EMEA, Amerika, Çin ve Pasifik bölge liglerinden en iyi 12 takım yer alacak. Bölge liglerinin birincileri playofflarda yarışırken, diğer 8 takım 23 Mayıs Perşembe günü başlayacak Swiss Aşaması maçlarında karşılaşacak. FUT Esports, ilk maçını 24 Mayıs’ta Çin Ligi’nin güçlü ekiplerinden FunPlus Phoenix ile yapacak.

VCT 2024: Masters Shanghai’de, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizi temsil edecek olan Red Bull takımı FUT Esports’un yanı sıra, 100 Thieves, Edward Gaming, Fnatic, Paper Rex, G2 Esports ve Team Heretics gibi dünya çapında tanınan takımlar da mücadele edecek.

Exit mobile version