Galatasaray Espor VFŞL 2020 Kış Mevsimi’nde Yer Alamayacak

Galatasaray Espor VFŞL 2020 Kış Mevsimi'nde Yer Alamayacak

Riot Games yaptığı bir açıklama ile daha önce aksayan ödemeler konusunda uyardığı Galatasaray Espor takımının Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi katılımını askıya aldı. Galatasaray Espor takımının 2020 Yaz Mevsimi katılımı da şu an için belirsizliğini korumakta. Riot Games tarafından yapılan açıklamanın tamamını yazının devamında bulabilirsiniz.

“Geciken oyuncu ve koç ödemelerini belirlenen tarihe kadar tamamlayamayan Galatasaray Espor’un lige katılım hakkı 2020 Kış Mevsimi’nde askıya alınmıştır. Lig 2020 Kış Mevsimi’nde 9 takımla oynanacaktır.

11 Aralık 2019 tarihinde yayımladığımız makalede Galatasaray Espor’un VFŞL Takım Katılım Sözleşmesi ihlali ile ilgili atacağımız adımlardan söz etmiştik. Yaptığımız araştırma sonucunda Galatasaray Espor’un 27 Aralık 2019 itibariyle geciken oyuncu ve koç ödemelerini tamamlayamadığını tespit ettik.
 

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin profesyonellik standartlarını korumak adına Galatasaray Espor’un lige katılım hakkı 2020 Kış Mevsimi süresince askıya alınmıştır. VFŞL, 2020 Kış Mevsimi’nde 9 takımdan oluşacaktır. Galatasaray Espor’un lige katılım hakkının askıya alınmasıyla birlikte, 2020 sezonu için bünyesine kattığı bütün oyuncular ve koça sözleşmelerini tek taraflı olarak fesih etme hakkı doğmuştur.

Galatasaray Espor’un 2020 Yaz Mevsimi’nde Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’ne katılım hakkı mevcut durum göz önüne alınarak, beklentilerimiz çerçevesinde atılacak olan adımlara göre yeniden değerlendirilecektir. Detayları gene bu mecra üzerinden sizlerle paylaşacağız.”

SteelSeries AIM MASTER Uygulamasını Oyuncular İçin Geliştirdi

Exit mobile version