GeT_RiGhT Valorant’a Geçiş Sinyali Verdi

Yılların eskitemediği CSGO efsanesi Christopher “GeT_RiGhT” Alesund, bir süredir sessiz sakin bir süreç izliyordu. Dignitas kadrosunda oynayan İsveçli oyuncu, dün akşam saatlerinde Twitter hesabından yayınladığı bir teaser video ile Valorant’a geçiş sinyalleri verdi.

Kaynak: talkesport.com

Dignitas ekibinde bench’e alınmasının ardından bir süredir sessizliğini koruyan efsane, Aralık ayının 19’unda da bir teaser video yayınlayarak değişim sinyallerini vermişti. Ancak yayınlanan bu ilk videoda çok keskin ipuçları yoktu ve herkes çeşitli tahminlerde bulunmuştu. Her ne kadar 2020 senesinin kuvvetli akıntısı olan Valorant geçişleri akıllarda olsa da, buna dair doğrudan bir ipucu yoktu. Ta ki dün akşam yayınlanan ikinci videoya kadar.

GeT_RiGhT’ın yayınladığı Valorant teaser videosu

Bu geçiş artık herkesin bildiği üzere ilk değil. CSGO sahnesinden Valorant’a geçiş yapan birçok profesyonel olduğu malum, bunların arasında Adil “ScreaM” Benrlitom, Spencer “Hiko” Martin ve Kirill “ANGE1” Kiriasow önde gelen isimler. Özellikle kadroların sık değişim geçirdiği şu haftalarda gerçekleşecek bir geçiş, eski toprak rifler için oldukça verimli olabilir.

Ancak ne olursa olsun, yıllara meydan okuyan GeT_RiGhT ne yapıp edip işleri yoluna koyacak ve tekrar sahnede bize akıl almaz oyunlar izletecektir diye düşünüyoruz. CS1.6’dan bu yana aralıksız şekilde rekabette olan çok az isimden biri olan GTR, Valorant sahnesinde de rakiplerine sahayı dar edecek isimlerden biri olmakta zorlanmayacaktır.

Exit mobile version