GODSENT, Akademi Kadrosu İle Yollarını Ayırdı

İsveçli organizasyon GODSENT, CSGO tarafında Young Gods adlı bir akademi takımı ile faaliyetlerini sürdürüyordu. 2022 yılının başında Brezilyalı oyuncularla kurulan kadro, yaklaşık 7 aydır akademi liglerinde ve etkinliklerinde sahadaydı. Ancak son gelen haberle birlikte GODSENT yönetimi, bu kadroyla yollarını ayırdıklarını duyurdular.

Bu açıklamanın yanı sıra, kadro WePlay Academy League Season 5 etkinliğinden de çekildi. 14 davetli takımın arasında bulunan ve B Grubu’nda oynaması beklenen Young Gods, bu etkinlikten çekildiği için gruptaki diğer tüm takımlarla olan maçları hükmen yenik sayıldı. Ayrılığın gerekçesi olarak GODSENT CEO’su Henrik Denebrandt, ana kadroda artık Brezilyalı oyuncular olmadığı için akademi kadrosunda da uzun süre Brezilyalı oyuncuları bulundurmanın mantıklı olmayacağını gösterdi. WePlay etkinliği için yeni bir kadro ilanı için de girişimde bulunduklarını ancak WePlay’in bunu kabul etmediğini belirten Denebrandt, karara saygı duyduklarını ve tüm sorumluluğu aldığını söyledi.

Hem ana kadro, hem de akademi kadrosu için maksimum verim hedefiyle sıkı bir koordinasyon sağlamayı öngören bu hamlenin GODSENT’e nasıl bir geri dönüş sağlayacağını önümüzdeki aylarda hep birlikte göreceğiz.

Exit mobile version