Guild Esports, CSGO Sahnesine Kadın Takımı İle Giriyor

Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham’ın sahibi olduğu İngiltere merkezli espor organizasyonu Guild Esports, CSGO sahnesine kadın takımıyla adım atacağını duyurdu. ESL Impact Season 3 Europe etkinliğine yükselmeyi başaran OUTCASTS kadrosuyla anlaşma imzalayan organizasyon, bu etkinlikte B Grubu mücadelesinde final şansı arayacak.

Oyunculardan üçü, daha önce GODSENT fe takımında birlikte oynamış olan oyuncular. Marita “⁠Minnie⁠” Siljan Sørensen, Thea “⁠pullox⁠” Evensen ve Anna “⁠Ann4⁠” Laurinoviča üçlüsü bu bağlamda takımın belkemiğini oluşturuyorlar. Aynı zamanda Minnie ve pullox, yakın geçmişte NIP fe ekibinde de birlikte oynamışlardı ancak Ocak ayında takımda yedeğe çekildiler.

Bu üçlünün yanına daha önce Ambush fe ve SUL kadrolarında görev alan Kaia “KiKi” Holmen dördüncü olarak ekleniyor. Son olarak ise Linnea “Nea” Claesson takımın beşinci oyuncusu olarak görev alacak. Dün duyurulan G2 OYA kadrosundan sonra bu haber büyük bir espor organizasyonunun ESL Impact kadrosuna yatırım yaptığını gördüğümüz ikinci girişim oldu. Guild Esports, CSGO dışında başta Valorant olmak üzere birçok espor oyununda temsil edilen bir organizasyon konumunda. Takım, bugün ESL Impact Season 3 Europe etkinliğinde rakibi Angels ile oynayacağı karşılaşmada ilk kez sahada olacak. Grupta aynı zamanda NAVI Javelins ve G2 OYA gibi çok güçlü kadrolar bulunuyor.

Exit mobile version