Hearthstone Battlegrounds 19.2 Yaması Dolu Dolu Geliyor

Bir süredir sessiz ama derinden ilerleyen yeni Hearthstone oyun modu Battlegrounds, giderek artan popülaritesiyle dikkat çekiyor. Battle Royale akımının en ilginç üyelerinden biri olan Hearthstone Battlegrounds, Blizzard’ın da yoğun desteğini arkasına almış durumda. Önümüzdeki yamada ise bu küçük ama sevilen modu birçok yenilik bekliyor.

Old Gods ve Darkmoon Faire içeriklerinin son durağı Battlegrounds olacak.

Şimdiye kadarki en büyük güncellemelerinden birini almak üzere olan Battlegrounds moduna bu yamada gelmesi beklenen en büyük yenilik Darkmoon Prizes. Turn 1, 4, 8 ve 12’de oyunculara sabit ödül havuzlarından Discover mekaniğiyle birer ödül sunacak olan bu yeni mekaniğin en dikkat çekici kısmı ise bu ödüllerin büyü kartı şeklinde verilecek olması. Yani bu ödüller bir kart olarak elinize geçecek ve istediğiniz zaman oynayabileceksiniz. Bu ödüllerin hayli güçlü ve stratejik etkileri olacak. Bazıları anında etki gösterirken bazıları uzun vadeli olarak daha büyük faydalar sağlayan bu ödüller geçici bir süreyle oyunda olacak. Şayet oyuncular tarafından kabul görür ve sevilirse, ilerleyen zamanlarda oyunda kalıcı olarak bir yer bulmaları da olası.

Bu ödüllerin dışında, Old Gods temasından üç adet yeni kahraman da Battlegrounds kadrosuna ekleniyor. Bu kahramanlar C’Thun, N’Zoth ve Y’Shaarj. Temalarına uygun olarak daha kaotik mekanikleri oyuna taşıyacak olan bu üç kahramanın özel güçlerine kısaca bakalım.

Hayli ilginç ve farklı stratejilere olanak tanıyacak gibi görünen bu üç yeni kahramanın yanı sıra, halihazırda oyunda bulunan kahraman havuzunda da bazı değişiklikler var. Bir süredir Battlegrounds oyunlarını domine eden Galakrond geçici olarak havuzdan çıkarılacak. Bununla beraber Sir Finley Mrrgglton ve The Great Akazamzarak geri dönüyor. Ayrıca Competitive Spirit de The Great Akazamzarak’ın Secret havuzuna ekleniyor. Zephrys‘in özel gücü artık 4 mana yerine 3 mana harcayacak, aynı şekilde Patches The Pirate‘ın özel gücü “Pirate Parrrty!” de aynı şekilde 4 mana yerine 3 manaya kullanılacak.

Battlegrounds için yapılan tüm bu değişikliklerin dışında minyon havuzunda da bazı önemli değişiklikler mevcut. Oyuna eklenen 10 yeni minyonun yanı sıra Righteous Protector, The Beast, Crowd Favorite ve Shifter Zerus minyon havuzundan çıkarılıyor.

Bu büyük yama, 15 Aralık günü TSİ 21.00’da yayınlanacak. Ödül kartlarının ve minyonların detaylı bilgileri için Hearthstone’un resmi duyuru sayfasına göz atabilirsiniz.

Exit mobile version