Hearthstone Grandmasters başlıyor

Hearthstone Grandmasters başlıyor

Grandmasters: Last Call turnuvasında 1. Sezon’da bölgesinde ilk dörde giren oyuncular ve ilk üç 2022 Masters Tour’da kazanılan maç sayısı bakımından ilk dörde giren oyuncular olmak üzere toplamda 16 oyuncu mücadele edecek. Bu küresel bölge dört haftalık bir sezon boyunca 150.000 dolarlık (USD) ödül havuzu için yarışacak! Bu 16 seçkin oyuncunun becerilerini sınamak üzere her hafta oyun formatını değiştireceğiz ve turnuvanın sonunda en iyi performansı sergileyen oyuncu 2022 Dünya Şampiyonası için bir davetiye kazanacak! Sezonun tüm ayrıntıları için okumaya devam edin. Cuma ve pazar günleri yalnızca YouTube üzerinden yayınlanacak bu aksiyonu sakın kaçırmayın!

Turnuva Detayları

Haftalık Plan

1-3. haftalarda oyuncular ikili turnuva maçları için dört gruba ayrılacak. Önceki Grandmasters sezonlarının aksine bu sezonda tüm maçlar canlı yayınlanacak. Grupların kazanan ikilileri pazar günleri mücadele edecek. Oyuncular her hafta kazandıkları maçların toplam sayısına göre puanlandırılacak ve puanlar playofflardan önce son sıralamaları belirleyecek. Haftalık yeni gruplar Hearthstone Espor Twitter sayfasında paylaşılacak!

Oyuncular

Kuzey ve Güney Amerika KatılımcılarıAsya-Pasifik KatılımcılarıAvrupa KatılımcılarıMasters Tour Katılımcıları
DimitriKazovche0nsuBunnyhopporHabugabu
FledMightyFuryhunterJudgement
PascoaokasinnsukeSuperFakelevik
PunPosesixBlyzesZloyGruzin

Murder at Castle Nathria Ganimetleri

Grandmasters turnuvasını izlerken toplamda 8 paket kazanabilirsiniz! Yukarıdaki YouTube kanallarından herhangi birini toplamda iki saat izleyerek bir paket ve iki saat daha izleyerek ikinci paketinizi kazanın. İzleme zamanı dört ödül grubunun her birinde toplanacak. Yani tek seferde dört saat izleyemeseniz bile ganimetleriniz için saat biriktirebileceksiniz.

●       Grandmasters 1. Hafta: Murder at Castle Nathria (en fazla 2 paket)

●       Grandmasters 2. Hafta: Murder at Castle Nathria (en fazla 2 paket)

●       Grandmasters 3. Hafta: Murder at Castle Nathria (en fazla 2 paket)

●       Grandmasters Playoffları: Murder at Castle Nathria (en fazla 2 paket)

Hesap Bağlama

Ödül kazanmadan önce YouTube ve Blizzard Battle.net hesaplarınızı birleştirmeniz gerekiyor. Bunu da şöyle yapabilirsiniz:

●        YouTube hesabınıza giriş yapın ya da bir hesap oluşturun.

●        “Bağlı Uygulamalar” altındaki Hesap Paylaşımı bölümüne gidin. 

●        Battle.net’in yanındaki “Bağlan” butonuna basın.

●        Basit adımları izleyerek hesap birleştirme işlemini tamamlayın.

●        Hesapları birleştirirken ganimetlerinizi almak istediğiniz Blizzard hesabına bağlı olduğunuzdan emin olun.

●        Hearthstone Grandmasters: Last Call turnuvasının YouTube ganimetlerine ilişkin resmi kuralların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version