Hearthstone Masters Tour Ironforge Başlıyor

Hearthstone 2021 yılının ilk çeyreği biterken oldukça yoğun bir takvimden geçiyor. Geçtiğimiz günlerde BlizzCon 2021 ile duyurulan Forged In The Barrens eklentisi halihazırda birçok yenilik getirmişti. Dün de sizlerle bu ay içerisinde gelmesi beklenen 20.0 yamasında geri alınması planlanan kart değişikliklerinden bahsetmiştik. Sırada hem oyuncuların, hem seyircilerin merak ve heyecanla beklediği Hearthstone Masters Tour Ironforge etkinliği var.

COVID-19 salgını sebebiyle etkinliğin online yapılacağı bilgisi yine konuların başında geliyor. 40 ülkeden 400’den fazla oyuncu bu etkinlikte mücadele ederek Grandmasters 2021 Season 2 için bilet kapmaya çalışacak. Hearthstone Masters Tour Ironforge, geçtiğimiz günlerde duyurulan devasa değişiklikler oyuna gelmeden önce yapılan son Hearthstone turnuvası olacak.

Hearthstone Masters Tour Ironforge turnuvası 12 Mart 2021 tarihinde, yani bugün itibariyle başlıyor. 3 gün sürecek olan bu turnuva 14 Mart 2021 tarihinde final mücadeleleriyle son bulacak. İlk gün Swiss aşaması oynanacak, ikinci gün Swiss’lerle başlayıp Top 16 karşılaşmalarıyla devam edecek. Son gün ise birbirinden heyecanlı Top 8 çekişmesine tanık olacağız. Maçlar Bo5 formatında, 4 deste ve 1 ban içeren Conquest üzerinden oynanacak. İlk aşamada 9 round’luk Swiss izleyeceğiz ve en iyi 16 takım sonraki aşamaya yükselecek. İkinci aşamada ise en iyi 16 takım tekli eleme formatında karşı karşıya gelecek.

40 ülkeden 400’den fazla oyuncu olacak demiştik, bu oyuncuların arasında tabii ki dünyanın önde gelen oyuncuları da olacak. Bu isimler arasında Zalae, Thjis, Muzzy, Bloodyface, Orange, Viper, Fr0zen, Bunnyhoppor, Surrender ve daha birçok önemli isim bulunuyor. Ödül havuzunun $250,000 olduğu bu mücadelede şampiyon olan taraf $25,000 değerinde aslan payını eve götürecek. İkincilik ödülü $17,000 iken üçüncülük ödülü $10,000. Hearthstone Masters Tour Ironforge turnuva maçlarını resmi Hearthstone Esports YouTube kanalından izleme şansınız olacak. Sunucu listesi ise her zamanki gibi sevilen isimlerden oluşuyor. Ekranda bizlere Darroch Brown, TJ Sanders, Jia Dee, Alexander “Raven” Baguley ve Neil “L0rinda” Bond eşlik edecek.

Exit mobile version