Hindistan İçin PUBG Mobile Alternatifi Yolda

Hindistan’da çok büyük bir kitleyi sarmış olan PUBG Mobile tarafında 2020 boyunca ciddi sıkıntılar yaşandı. Hindistan devletiyle başı derde giren oyun, siber güvenlik gerekçesiyle yasaklandığından beri PUBG Corp. ekibi tekrar piyasada kalmanın yollarını arıyor. Yakın zamanda bu konuda ciddi adımlar atıldığı biliniyor, oyunun hayranları da sabırsızlıkla bu sürecin tamamlanmasını beklemekte.

Öte yandan bazı yapımcılar da Hindistan sınırları içerisinde PUBG Mobile gibi bir oyunun eksikliğini fırsata çeviriyor. Mobil platformlarda oynanabilecek Battle Royale oyunları yapmaya girişen bu yapımcılardan biri de Chennai Games. Oyunun devasa kitlesini bu fırsatla beraber yakalamayı hedefleyen firmanın piyasaya sürmeye hazırlandığı yapım ise Players On Retaliation.

Görünüşe göre oldukça PUBG Mobile ile bir hayli benzerliğe sahip olan ve mobil bir oyun için gayet dolu diyebileceğimiz Players On Retaliation için kısa bir tanıtım videosu da mevcut. Bir diğer benzer yapım olan ve 2021’de piyasaya çıkması beklenen FAU-G da benzer bir temayla yolda olan oyunlardan.

Oyunda FPS ve TPS modu ile birlikte çevrimiçi PvP savaş modu bulunacak. Ayrıca zombi modunun da gelebileceğine dair küçük bir ipucu bulunuyor. Genel olarak PUBG Mobile pastasına rakip çıkması beklenen bu oyunların Hindistan kitlesi üzerindeki rekabeti ilginç olacağa benziyor. Bu durumun aynı zamanda PUBG Mobile’ın gelişimine nasıl etki edeceğini de bekleyip göreceğiz.

Exit mobile version