HLTV.org Kasım 2020 CS:GO Takım Sıralamaları

HLTV.org, aylık olarak güncellediği CS:GO profesyonel takım sıralamalarını Kasım 2020 ayı için yayınladı.

Espor denildiği zaman akla ilk gelen oyunların arasında mutlaka CS:GO bulunur. Kasım 2020 içerisinde arka arkaya gelen birçok turnuva ile birlikte takımlar arasındaki sıcak rekabet yine üst seviyelere çıktı. IEM Beijing, DreamHack Masters Winter, Flashpoint Season 2, Blast Premier Fall Showdown, ESEA Season 35 gibi hatırlı etkinlikler sayesinde oyuncular pandemi döneminde alıştığımız tempolu rekabet havasından uzak kalmadılar. Havaların soğumasıyla evlerde vakit geçirmeyi tercih eden espor tutkunları böylelikle Kasım ayında hayli kaliteli bir seyir keyfi yaşamış oldu.

Bizler bu rekabeti evlerimizin rahatlığında izlerken desteklediğimiz profesyonel ekipler bu rahatlığın aksine Kasım ayının her gününü yeni bir mücadeleyle geçirdiler. CS:GO ekosisteminin boyutları her seviyeden oyuncuyu ve takımı ağırlayabilecek bir yapıda olduğu için turnuvalar da sadece dünyanın zirvesindeki takımlarla sınırlı değil. Hepimizin uzun süredir yakından takip ettiği, Kasım ayı boyunca adım adım zafere yürüyen ve nihayet Aralık ayının ilk günlerinde bize büyük bir sevinç yaşatan Sangal Esports‘un MDL yolculuğu da unutulmazlar arasındaydı. Yıllardır Türk CS:GO camiasına büyük emekleri geçen kaptan MAJ3R’in HLTV.org ekibine verdiği demeci de buradan Türkçe olarak okuyabilirsiniz.

Kaynak: HLTV.org

Zirvede Havalar Soğuk

Yıl ortasında izleyici koç bug’ına dair skandallarla sarsılan CS:GO camiasında suların yavaş yavaş durulmasıyla birlikte özlediğimiz sıcak rekabet havasına Kasım ayında kavuştuğumuzu söylemiştik. Böylelikle 2020 yılını geride bırakmaya hazırlanırken takımlar da son kozlarını oynayarak sıralamalarda kendilerine avantajlı bir yer bulmaya çalışıyorlar. Birçok turnuva ve lig için davet almanın önemli yollarından biri olan bu prestijli listeye giriş ise hiç kolay değil. Listenin zirvesinde özellikle yılın ikinci yarısında akıllara zarar bir performans gösteren Vitality‘i görüyoruz. Fransa bayrağını dalgalandıran bu çılgın ekipte özellikle ZywOo’nun insanüstü performansını hepimiz ağzımız açık izledik. Uzun zamandır turnuvalarda adım adım tırmanan Vitality nihayet zirveye ulaştı ve kolay kolay bırakacak gibi de görünmüyor.

Onları hemen arkalarında takip eden yılların Danimarka devleri Astralis de Mayıs ayında sağlık sebebiyle kadrodan ayrı kalan efsane IGL’leri gla1ve‘in geri dönüşüyle DreamHack Masters Winter 2020 Europe’u adeta söke söke kazanarak herkese geri döndüklerini duyurdu. Üçüncü sırada ise bir diğer başarılı Danimarka ekibi Heroic‘i görüyoruz. Yılın ikinci yarısında yakaladıkları çıkışla kısa bir süreliğine 1. sıraya yerleşmeyi başaran Heroic, performansıyla uzun zamandır hedeflediği başarıya nihayet ulaşmış gibi görünüyor.

Ancak liste tabii ki ilk üç takımdan ibaret değil. HLTV.org tarafından duyurulan bu sıralamada ilk 30 takımın istatistiklerini görmek mümkün. Aşağıda görselini paylaştığımız bu sıralamanın detaylı haberini ise görselin altında bulacağınız linkten okuyabilirsiniz.

HLTV.org Kasım 2020 Sıralaması

HLTV.org Kasım 2020 CS:GO Takım Sıralaması Haberi

Exit mobile version