Honor Hunter İçin Sızan Bilgiler Doğrulandı

Honor Hunter İçin Sızan Bilgiler Doğrulandı

Huawei’nin yan kuruluşu olan Honor, oyuncu dizüstü bilgisayarlar çıkarmayı planlıyor. Honor Hunter olarak adlandırılan seri, AMD işlemcileri ve özel GPU’lar üzerine kurulacak.

Honor ilk oyuncu dizüstü bilgisayarını tanıtalı birkaç hafta geçti. MagicBook Pro’nun Ryzen sürümünün yanı sıra, Honor’un Başkanı dizüstü bilgisayarının Ryzen 4000 serisi işlemcilere sahip olacağını söyledi. @RODENT950 adlı hesap, Twitter üzerinden oyuncu dizüstü bilgisayarı hakkında daha fazla bilgi yayınladı.

Bugün açıklanan birkaç paylaşıma göre, dizüstü bilgisayarı, Honor’un Hunter serisinin içinde olacak. Honor, Şubat ayında olan MWC etkinliğinde Hunter Oyuncu Router’ini görücüye çıkarmıştı. Cihaz sadece Çin’de piyasaya sürüldü. @RODENT950, Hunter oyuncu dizüstü bilgisayarı “saldırgan bir şekilde tasarlanacağına”, eşlik eden bir görüntüyle tanıttı.

Almanca konuşan meslektaşlarımız daha ileriye giderek, Weibo’da Hunter dizüstü bilgisayarına ait daha fazla tanıtıcı şey buldular. “Ant Song” olarak adlandırılan kullanıcı, paylaştığı dizüstü bilgisayar çizimlerini daha farklı açılardan gösteriyor.

Ayrıca, bu cihaz Çin’de yakın zamanda CCC (Çin Zorunlu Belgesi) sertifikasına sahip oldu. Honor’un Hunter oyuncu dizüstü bilgisayarını ne zaman açıklayacağı belirsiz ancak Honor’un birçok pazara sunmadan önce ilk olarak Çin’de çıkaracağını düşünüyoruz. Bileşenler açısından, Honor’un cihaza Ryzen 4000H işlemcilerle ve bir de üzerine NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU ile donatmasını bekliyoruz.

Exit mobile version