Hussar Cup 2023, CS2 için duyuruldu

hussar cup

30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Polonya’da gerçekleştirilmesi planlanan 1.000.000 dolar ödül havuzuna sahip olan Hussar Cup 2023 etkinliği duyuruldu. Turnuvada sekiz takım, şampiyon takıma verilecek olan 350.000 dolar nakit ödülü için mücadele edecek. 

Sekiz takımdan oluşan turnuvada 4 davetli ve 4 elemeleri geçen takım yer alacak. Başlangıçta iki gruba ayrılacak olan takımlar, çift eleme usulünde Bo3 formatında karşı karşıya gelecekler. Grup aşamasında birinciler doğrudan Yarı Final aşamasına yükselirken gruplarında ikinci ve üçüncü sırada yer alan takımlar Çeyrek Final aşamasında mücadele edecekler. Tekli eleme usulüne geçen Playoff aşamasında da maçlar, Bo3 formatında gerçekleştirilecek. 

Turnuva için açık elemeler 20 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve sekiz takım, açık eleme sürecinden 6-9 Ağustos arasında yapılması planlanan kapalı eleme sürecine geçiş yapacak. Ayrıca, 5 Ağustos tarihinde yapılacak olan ayrı bir Polonya elemesi ile iki iddialı takım daha yükselmeye hak kazanacak. 

Exit mobile version