HyperX, FaZe Clan’ın resmi oyun mikrofonu ortağı oldu

HyperX, FaZe Clan'ın resmi oyun mikrofonu ortağı oldu

HyperX, espor ve oyun yaşam tarzı organizasyonu olan FaZe Clan’ın Resmi Oyun Mikrofonu Ortağı olduğunu duyurdu. Bu yeni iş birliği ile birlikte, FaZe Clan bünyesinde bulunan çeşitli dallardaki üst sınıf içerik üreticileri, HyperX’in birinci sınıf mikrofonlarını kullanacak.

Oyun endüstrisi liderleri olarak bu girişim, oyun topluluğu için etkili anlar yaratmayı hedefleyen FaZe Clan ve HyperX’in ortak amaçlarını destekliyor. HyperX ile yapılan bu iş birliği ile FaZe Clan’ın FaZe Apex, FaZe Sway, FaZe Pamaj gibi farklı kişiliklerini ve son #FAZE5 Challenge’ın galiplerini de destekleyecek. HyperX ve FaZe, müzisyenler, profesyonel sporcular veya moda ikonları ile yapılan işbirliklerine ve farklı deneyimlere yabancı değiller. Oyun sektöründe ufukları genişletmek için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorlar.

HyperX Stratejik Pazarlama Müdürü Stephanie Winkler “FaZe Clan ile birlikte çalışmak, HyperX’e dünyanın dört bir yanındaki oyun içeriği yaratıcılarını en yüksek kalitede mikrofonlarla donatma imkanını veriyor.” diyerek şöyle devam etmiştir. ““Dünyanın en popüler e-spor ve eğlence organizasyonlarından biri olan FaZe Clan ve içerik yaratıcıları, ekipmanlarının yayın ve prodüksiyon süreçlerinin zorlu ihtiyaçlarını karşılamasını ve uzun ömürlü olmasını bekliyor. HyperX, FaZe ekibini üst seviyedeki içeriklerini üretmesi için, eşsiz tarzıyla üst seviye performans sağlayan şık, kondenser mikrofon serisi QuadCast ile donattığı için gurur duyuyor.” demiştir.

“FaZe Clan’ın Resmi Oyun Mikrofon Ortağı olarak HyperX ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.” diyen FaZe Clan CRO ’su Jeff Pabst, “Bu iş birliği ile birlikte hem FaZe Clan, hem de HyperX’in dünya çapındaki hayranları için sınıfının en iyisi içerikleriyle oyun kültürünü şekillendirme vizyonu, organik olarak bir araya geldi. Bu da, dijital kanallarımızdaki içerik oluşturucularımız ve podcast formatındaki arayışlarımız için büyük bir kazanç.” demiştir.

Bunlara ek olarak, özel yayın etkinlikleri, özel video ve sosyal medya içeriğine erişim, FaZe Clan’ın yetenekleriyle tanışma, hediye ürünler ve çok daha fazlası önümüzdeki ortaklık organizasyonlarında yer alacaktır.

Exit mobile version