IEM Cologne 2022 Grup Aşaması Tamamlandı

İlk 4 maç günü geride kalan IEM Cologne 2022 mücadelesinde gruplarda takımlar kıyasıya bir mücadele verdiler ve 16 takım arasından Playoff aşamasına çıkan son 6 takım belirlenmiş oldu. Oldukça iddialı isimlerden oluşan Playoff fikstürünün son haline kısaca bakalım.

A Grubu ekiplerinde üst seri finaline kalarak yarı final bileti için karşılaşan taraflar Natus Vincere ve Movistar Riders oldu. Etkinlikte oldukça sıkı bir performans sergileyen Movistar Riders, dev rakip Natus Vincere karşısında bir harita alsa da galibiyete uzanamadı ve çeyrek finale razı oldu. Alt seride ise Playoff’a kalmak için MOUZ ve Ninjas In Pyjamas karşı karşıyaydı. Bu ölüm kalım maçından galip ayrılan taraf ise 2-1’lik skorla MOUZ oldu.

B Grubu ise A Grubu’na kıyasla çok daha kısa maçlarla final aşamasını tamamladı. üst seride FaZe Clan karşısında 2-0 mağlup olan bir Astralis ile alt seride Liquid karşısında 2-0 mağlup olan ve etkinliğe veda eden bir FURIA izledik. Haritalar genelde son roundları görse de izleyiciler B Grubu finalinde karar haritası keyfinden biraz mahrum kaldılar.

Playoff fikstürü böylece yarı final aşamasında Natus Vincere ve FaZe Clan’ı ağırlarken çeyrek final mücadelesi MOUZ vs. Astralis ve Movistar Riders vs. Liquid karşılaşmalarıyla ekranlarda olacak. 15 Temmuz TSİ 16.30‘da ilk maçla başlayan heyecan, 17 Temmuz TSİ 17.00’daki Büyük Final karşılaşmasıyla son bulacak.

Exit mobile version