IEM Cologne 2022 Mücadelesi Başlıyor

Geçtiğimiz iki günlük sürede Play-In aşamasının tamamlanmasıyla beraber son katılımcıları belirlenen IEM Cologne mücadelesi nihayet bugün itibariyle başlıyor. TSİ 13.30‘da başlayacak olan bu dev CSGO şöleni için son duruma kısaca göz atalım.

IEM Cologne etkinliğine 16 takım katılıyor ve ipin ucunda $1,000,000 gibi oldukça cazip bir ödül havuzu var. Şampiyon olan takımın alacağı büyük ödül ise $400,000 değerinde. Etkinlik Grup Aşaması ile başlıyor ve 16 takımın 8’er takımlık 2 gruba ayrıldığını görüyoruz. Grup Aşaması boyunca takımlar çift eleme usulü fikstürde Bo3 formatta karşılaşacaklar. Bu gruplardan ilk 3 sırayı alan ekipler Playoff aşamasına yükselmeye hak kazanacaklar. Gruplardan birincilikle çıkan iki takım doğrudan Yarı Final aşamasına uzanırken ikinci ve üçüncü sırada çıkan takımlar ise Çeyrek Final slotlarında yola devam edecekler.

Playoff aşamasında ise tempo yükselecek ve tekli eleme fikstürüne dönülecek. Büyük Final aşamasında oynanacak olan Bo5 formatlı maç dışında tüm maçlar Bo3 olmaya devam etse de, bu kez bir alt seri olmayacak ve her maç bir ölüm kalım mücadelesi olacak. Toplamda 11 gün sürecek olan bu mücadelenin ilk 4 günü (7-10 Temmuz) Grup Aşaması, son 3 günü (15-17 Temmuz) ise Playoff Aşaması olarak karşımıza çıkıyor. Aradaki 4 günlük süre (11-14 Temmuz) ise Grup Aşaması boyunca başarılı olan takımların Playoff öncesi ara hazırlık süreci olacak.

Son olarak sizleri bu harika etkinlikle baş başa bırakmadan önce gruplardaki katılımcıları paylaşalım.

A Grubu

B Grubu

Exit mobile version