IEM Cologne Play-In Serisi Bugün Başlıyor

Yaklaşık 1.5 yıldır süren COVID-19 pandemisi sebebiyle espor etkinliklerinin neredeyse tamamının online olarak düzenlenmesi sahnenin her noktasında birçok kişiyi etkiledi. Organizatörlerden takımlara, yatırımcılardan izleyicilere herkes alışılageldik düzenden aniden yepyeni bir düzene geçiş yapmak durumunda kaldılar. Sahnenin de uzun yıllardır üzerinde temellendiği dinamiklerin oldukça keskin biçimde değişmesine şahit olduk. IEM Cologne Play-In Serisi ise bu zor dönemin geride kalacağının ilk resmi sinyali olarak karşımızda.

Artık özlem bitiyor ve yavaş yavaş dünya çapında salgının hafiflemesinin yanında önlemlerin de yerine oturması sayesinde espor etkinlikleri adım adım arenalara geri dönmeye başlıyor. Bu güzel haberin CSGO tarafındaki ilk durağı ise önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan IEM Cologne olacak. 8 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak olan bu büyük etkinliğin öncesinde ise 2 günlük bir Play-In etkinliği düzenleniyor.

Katılan takımların listesi ise şöyle:

IEM Cologne etkinliğine katılacak olan 16 takımın halihazırda 8 tanesi Road to Cologne mücadeleleriyle belirlenmiş durumda. Bu Play-In etkinliği ile kalan 8 slotun da sahipleri belirlenecek. 2 gün sürecek olan yoğun rekabete birçok farklı etkinlikten katılmaya hak kazanan önemli takımlar dahil olacak. Çifte eleme fikstürüyle oynanacak olan karşılaşmalarda üst seriden ve alt seriden dörder adet takım nihai olarak IEM Cologne slotlarını kazanacaklar. İlginç bir detay olarak ise IEM Cologne Play-In Serisi için ayrılan $28,000 değerinde ödül havuzu katılım slotu kazanamayan takımlara verilecek.

Exit mobile version