IEM Katowice 2022 Playoff Fikstürü Belli Oldu

Yılın ilk dev CSGO etkinliklerinden IEM Katowice 2022‘de grup aşaması tamamlandı ve Playoff aşamasına katılacak olan takımlar belirlendi. Böylece son düzlük öncesindeki 4 günlük araya girildi ve takımlar son hazırlıklarını yapmak için harekete geçtiler.

25 Şubat tarihinde çeyrek final karşılaşmalarıyla başlayacak olan Playoff mücadelesinde grupları 2. ve 3. tamamlayan takımlar fikstürün ilk ayağında yerlerini aldılar. Grup liderleri ise doğrudan yarı finale katılma hakkı kazandılar ve çeyrek finalden yükselecek olan rakiplerini beklemeye başladılar. Çeyrek final için A Grubu takımlarından Virtus.pro ve Gambit rakiplerini alt etmeyi başarırken yarı final biletini cebine koyan lider takım Heroic oldu. B Grubu’nda ise FaZe Clan ile G2 Esports çeyrek final slotlarını paylaşırlarken gruptan lider çıkmayı başaran taraf Natus Vincere idi.

Cuma günü oynanacak olan iki çeyrek final karşılaşmasında Gambit ile FaZe Clan maçının galibi yarı finalde Heroic ile eşleşirken Virtus.pro ile G2 Esports maçının galibi ise Natus Vincere ile karşılaşacak. Cumartesi günü oynanacak olan bu iki karşılaşma ile nihayet Pazar günü $400,000 değerindeki dev ödülün sahibini belirleyen maçta kimleri izleyeceğimizi büyük bir heyecan fırtınası sonunda öğreneceğiz.

Exit mobile version