IEM Rio Major 2022 Challengers Stage Başlıyor

IEM Road To Rio 2022 RMR gruplarının bitişiyle beraber kısa bir ara veren IEM Rio Major mücadelesi yarın IEM Rio Major 2022 Challengers Stage ile kaldığı yerden devam ediyor. 16 takımın mücadele etme hakkı kazandığı grupta yine Swiss formatında yapılacak olan mücadelede 3 galibiyet almayı başaran 8 takım ana sahnede dünyanın en güçlü takımlarıyla karşılaşacak.

Bu mücadele 4 günlük bir süreyi kapsıyor ve 31 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında oynanıyor. Oldukça yoğun bir takvime sığdırılan bu CSGO ziyafetinin ardından ise 5 Kasım itibariyle büyük mücadele ekranlarda olacak. IEM Rio Major 2022 Challengers Stage kadrosu birbirinden iddialı ekipleri ağırlıyor. Grupta mücadele edecek olan takımlar fnatic, GamerLegion, Bad News Eagles, Cloud9, Vitality, BIG, MOUZ, Outsiders, OG, 9z, FURIA, 00NATION, Evil Geniuses, Imperial, IHC ve Grayhound şeklinde. Dünyanın dört bir yanından toplanan dev isimler önümüzdeki 4 gün boyunca yine CSGO tutkunlarına nefis bir seyir zevki yaşatacak.

Buradan yükselecek olan takımları ise IEM Rio Major mücadelesinde FaZe, Ninjas In Pyjamas, Sprout, Spirit, Natus Vincere, ENCE, Heroic ve Liquid bekliyor olacak. Challengers Stage’in para ödülü dağıtmamasına karşılık IEM Rio Major 2022 ana sahne etkinliğinde tam $1.250.000 değerinde nakit ödül havuzu bulunuyor. Ayrıca şampiyon olan takım $500.000 değerinde nakit ödülün yanında BLAST Premier World Final 2022 ve IEM Katowice 2023 için doğrudan katılım hakkı kazanarak önümüzdeki aylar için yerini sağlamlaştıracak.

Exit mobile version