IEM Rio Major 2022 Champions Stage Fikstürü Belirlendi

Grup aşamasındaki Swiss formatıyla takımların beşer maç boyunca karşılaştığı IEM Rio Major 2022 etkinliğinde artık son viraj dönüldü. Champions Stage olarak adlandırılan Playoff aşamasında son kalan 8 takım, tekli eleme usulü fikstürde Bo3 formatıyla kozlarını paylaşacak ve büyük finalde şampiyon belli olacak.

Artık hata payının olmayacağı bu CSGO ziyafeti, seyirciler için Pazar gecesi son bulacak olan harika bir heyecan serisi şeklinde ilerleyecek. Büyük final günü dışında her gün iki karşılaşmanın oynanacağı etkinlikte Playoff’a yükselen takımlar MOUZ, Cloud9, Outsiders, fnatic, Spirit, Heroic, FURIA ve Natus Vincere şeklinde. Kendi evinde bütün dünyayı çalkalayan bir taraftar desteği ile tam gaz ilerleyen FURIA, gruplarda 1-0 ile başlayıp 1-2’ye geriledikten sonra etkinliğe tutunmayı başaran Natus Vincere ve Spirit, 0-1’e düştükten sonra fire vermeyen Outsiders, genç kadrosuyla önemli bir form yakalayan MOUZ bu aşamanın dikkat çeken isimleri. Öte yandan son dönemdeki düşüşünü durduramayan ve 2-0’dan 2-3’e düşen BIG, 0-1’e düştükten sonra 2 galibiyet ile umutlanan ancak bu avantajı kaybeden Liquid, iki uzatma mağlubiyeti ile beklenmedik darbeler alan Vitality, son iki Major etkinliğinde organizasyonları olmamasına rağmen tüm rakipleri korkudan titreten Bad News Eagles gibi takımlar Playoff aşamasına kalamayan önemli isimler.

Yarın akşam TSİ 20.00‘da Outsiders vs. fnatic karşılaşmasıyla başlayacak olan IEM Rio Major 2022 Champions Stage mücadelesi, MOUZ vs. Cloud9 maçı ile devam edecek. Cuma günü ise yine TSİ 20.00‘da Spirit vs. Heroic kapışmasını izledikten sonra çeyrek final aşamasını FURIA vs. Natus Vincere mücadelesi ile sonlandıracağız. Yılın en önemli CSGO etkinliklerinden biri yine bizleri rekabete doyuracak.

Exit mobile version