IEM Rio Major 2022 Champions Stage İçin İsimler Belirleniyor

(Kaynak: ESL)

5 Kasım itibariyle perdeyi açan IEM Rio Major 2022 etkinliğinde artık takımlar üçüncü maçlarıyla birlikte adım adım Swiss formatında oynanan grup aşamasının sonuna yaklaşıyor. İlk üç karşılaşmasında namağlup ilerleyen iki takım, dün akşam itibariyle Champions Stage fikstürüne adlarını yazdırmayı başardı.

Yükselen takımların yanı sıra etkinliğe erken veda eden iki takım da gördük ki bu noktada en büyük sürpriz son Major şampiyonu ve HLTV sıralamasında zirvede bulunan FaZe ekibinin 0-2 iken oynadıkları ölüm kalım maçında Bad News Eagles‘a karşı son haritanın 2. uzatmasında maçı kaybetmeleri oldu. Organizasyonu bulunmayan bir takımın gösterdiği akılalmaz başarı ile çalkalanan etkinliğe erken veda eden ikinci takım ise İsveç devi Ninjas In Pyjamas oldu.

7 Kasım sabahı itibariyle IEM Rio Major 2022 Champions Stage mücadelesinde göreceğimiz ilk iki ekip, 3-0’lık seriler ile evsahibi FURIA ve Cloud9 oldu. Bu akşam itibariyle oynanacak olan karşılaşmalarda ise Outsiders, Heroic, Liquid, fnatic, BIG, Natus Vincere, MOUZ, Vitality, Spirit, Sprout, ENCE ve Bad News Eagles yükselmek için şans arayacak olan takımlar.

Exit mobile version