IEM Rio Major 2022 Legends Stage Ekipleri Belirlendi

31 Ekim – 3 Kasım arasında oynanan IEM Rio Major 2022 Challengers Stage etkinliğinde 16 takımın arasından IEM Rio Major 2022 Legends Stage biletini alacak olan 8 takım belirlendi. İlk olarak Bad News Eagles ve MOUZ ile başlayan seri, birbirinden iddialı 6 takımın daha gelişiyle IEM Rio Major 2022 katılımcı listesini tamamlamış oldu.

İlk iki takımın ardından 3-1 skora ulaşan üç takım FURIA, Outsiders ve BIG oldu. Son aşamada ise 3-2 ile kılpayı bileti almayı başaran ekipler fnatic, Cloud9 ve Vitality idi. Bu mücadeleden çıkmayı başaramayan 8 takım ise 9z, GamerLegion, OG, Evil Geniuses, Grayhound, IHC, Imperial ve 00NATION oldu. Böylece evsahibi Brezilya tarafında sadece FURIA ana sahnede mücadele edebilecek.

Ana sahne olan IEM Rio Major 2022 Legends Stage için artık 16 takım yerlerini almış durumda, listenin son haline ise tekrar bir göz atalım. Bu prestijli turnuvanın katılımcıları FaZe, Vitality, Liquid, Natus Vincere, Cloud9, Heroic, Outsiders, MOUZ, FURIA, Ninjas In Pyjamas, ENCE, Spirit, BIG, fnatic, Bad News Eagles ve Sprout. HLTV sıralamasında 1. sırada bulunan FaZe ile açılan perde, 30. sırada bulunan Sprout ile kapanıyor. Bu takımların arasında oynanacak olan ve $1.250.000 değerinde ödül havuzu bulunan, aynı zamanda şampiyonun BLAST Premier World Final 2022 ve IEM Katowice 2023 bileti alacağı dev etkinlikte nasıl çılgın bir rekabet yaşanacağını tahmin etmek zor değil.

Exit mobile version