IEM Rio Major Europe RMR 1. Açık Eleme Tamamlandı

IEM Rio Major yolunda Avrupa takımlarının büyük bir çoğunluğunun ilk durağı olan Europe RMR 1. Açık Eleme mücadelesi tamamlandı. İki temsilcimiz Sangal Esports ve Eternal Fire, bu etkinlikte ilk gün son 32 turuna kadar oldukça hızlı yükseldiler ancak ikinci günün ilk karşılaşmalarında sırasıyla OG ve 9INE ekiplerine elenerek şanslarını diğer elemelere bıraktılar.

Bu etkinlikte ilk 5 takıma ayrılan Europe RMR slotlarına sahip olan takımlar bir hayli sıkı maçlardan geçtiler. Özellikle Aurora’nın Astralis karşısında aldığı galibiyet herkesi şaşırttı. Diğer yandan finalde karşılaşan Sprout ile Team Falcons, üçüncülük karşılaşmasında kozlarını paylaşan Aurora ve MOUZ, beşinci slot için oynanan kıran kırana maçların sonunda bileti kapan OG ilk elemeden başarıyla yükselen takımlar oldular. Toplamda 618 takımın 3 günlük bir maratonda karşılaştığı eleme serisi böylece tamamlanmış oldu.

Şimdi sırada 20-22 Ağustos arasında oynanacak olan Europe RMR 2. Açık Eleme serisi için geri sayım yapılıyor. Temsilcilerimize bu zorlu mücadelede başarılar diliyoruz.

Exit mobile version