IEM Rio Major Europe RMR 4. Gün

Adım adım sona yaklaşılan IEM Rio Major Europe RMR gruplarında artık 3 zafer ve 3 yenilgi alan takımları görmeye başladık. İlk 3 gün itibariyle temsilcilerimizin maçlarını yakından takip ederek sizlerle paylaştıktan sonra bugün son duruma daha geniş bir açıdan bakıyoruz.

A Grubu

A Grubu artık sona oldukça yakın. Kalan 6 grup karşılaşmasının ardından dördüncüyü belirlemek için son bir maç yapılacak. Gruptan 3-0 ile çıkmayı başaran ilk iki ekip Ninjas In Pyjamas ile FaZe oldu. Etkinliğe 0-3 ile veda eden ilk iki takım ise Aurora ve ECSTATIC. İlk ikiyi 3-1 ile takip eden takımlar Spirit ve Cloud9 olurken an itibariyle oynanan B8 vs. Sprout karşılaşmasının bitişiyle birlikte Spirit ve Cloud9 takımlarının yanına bir ekip daha eklenecek. Bu ekiplerden alttaki ikili grup sonunda dördüncülük maçı oynayarak IEM Rio Major için doğrudan katılım hakkı kazanmaya çalışacak.

Alt tarafta ise an itibariyle 1-2 skora sahip olan ve yarınki ölüm kalım maçlarını bekleyen 6 takım var. Bu takımlar forZe, G2, fnatic, Eternal Fire, GamerLegion ve Astralis. Yarınki maçlardan sonra bu takımların üçü etkinliğe veda ederken galip gelen üçlü üst sıralardan Bad News Eagles, 1WIN ve B8 vs. Sprout maçının mağlubu ile eşleşerek son karşılaşma için sahada olacaklar.

Eternal Fire, biz bu satırları yazarken yaklaşık 10 dakika sonra başlayacak olan fnatic maçı için son hazırlıklarını yapıyor. Temsilcimize bu zorlu mücadelede başarılar diliyoruz.

B Grubu

B Grubu‘nda ise mutlu sona ilk ulaşanlar Natus Vincere ile ENCE. Diğer yanda erken veda eden takımlar FANTASY ve SAW oldu. Grubun 2-1 ve 1-2 skorlu takımları arasındaki toplam 6 maçın tamamı yarın oynanacak. Ardından son round için beşinciyi belirleme maçı ile birlikte 2-2 skorlu takımlar için son mücadeleye geçilecek. Bu maçların ardından ise sıra artık IEM Rio Major etkinliğine doğrudan katılmaya hak kazanacak olan üçüncüyü belirleme maçına gelecek.

An itibariyle 2-1 skorlu takımlar Heroic, Vitality, BIG, OG, MOUZ ve Outsiders. 1-2 hattında ise Monte, HEET, Falcons, K23, Sangal Esports ve Illuminar bulunuyor. Bu gruptaki temsilcimiz Sangal Esports, yarın Illuminar ile kozlarını paylaşacak. Temsilcimize bu kritik maçta başarılar diliyoruz.

Exit mobile version