IEM Winter Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu

Yılın en önemli CSGO etkinliklerinden biri olan ve oldukça çekişmeli mücadeleler izleten IEM Winter etkinliğinde grup aşamaları tamamlandı. Dört takımın çeyrek final, iki takımın ise yarı final bileti aldığı etkinlikte yine sürprizler de yaşandı.

A Grubu maçlarının belki de en büyük sürprizi Astralis’in ilk aşamada kaybedenler grubuna düşerek bir maç dayanabildikten sonra Liquid tarafından turnuvadan elenmesiydi. Bu esnada üst seride yola devam eden G2 ve Vitality ekipleri yarı final için son maçta karşı karşıya geldiler. G2 zorlu mücadeleden yarı final biletiyle çıkarken bir süredir zor zamanlar geçiren Vitality de çeyrek final biletine razı oldu. Alt serideki ölüm kalım serisinden ayakta kalarak çıkmayı başaran ekip ise Ninjas In Pyjamas oldu. THREAT’in son koçluğunu izlediğimiz bu etkinlikte Playoff aşaması neler gösterecek, hep birlikte göreceğiz.

B Grubu’nda ise Fnatic, ENCE, FaZe ve Heroic ilk aşamadan kaybedenler grubuna düşerek oldukça şaşırttılar. Üst seride kalan Gambit, Virtus.Pro, BIG ve GODSENT dörtlüsünden ise son maçta yarı final bileti için karşılaşan taraflar Virtus.Pro ve GODSENT oldu. Sahadan avantajla ayrılan ekip Virtus.Pro olurken GODSENT de alt seri galibi Gambit ile birlikte çeyrek finale doğru yola çıktı. Büyük ödülün $100,000 olduğu etkinlikte Playoff’lara kalan tüm takımların artık ciddi bir şansı var demek mümkün.

Bugün oynanacak olan Playoff aşaması ise 18.00’da NiP vs. GODSENT maçıyla başlayacak. Saat 21.15’te de Vitality ve Gambit ekipleri son yarı final katılımcısını belirlemek üzere kozlarını paylaşacaklar.

Exit mobile version