kennyS, emekli olduğunu açıkladı

Kenny “kennyS” Schrub, BLAST.tv Paris Major 2023’ün gerçekleştirildiği Accor Arena’da sahneye çıktı ve Counter-Strike’tan emekli olduğunu duyurdu. kennyS, Counter-Strike: Global Offensive’deki 11 LAN kupası, 1 Majör kupası ve 1 Majör MVP’liğine sahip olan kariyerini noktalıyor.

Oyunun en çok tanınan AWP oyuncularından biri olan kennyS, Counter-Strike sahnesinde Source ve Global Offensive’i kapsayan 10 yılı aşkın bir kariyere sahipti. CS:GO’nun ilk yıllarında performansındaki agresif tarzı ve ışık hızındaki tepkileri sayesinde dünya çapında ünlü hale gelmişti.

kennyS, kariyeri boyunca VeryGames, LDLC, Clan-Mystik, Titan, Envy, G2 ve son olarak BLAST.tv Paris Major 2023’te başarı elde edemeyen Falcons takımlarında yer aldı. Her yükselişin ardından bir düşüşün geldiği gibi kennyS, rekabetçi arenadaki son birkaç yılını yedek kulübesinde geçirdi. 28 yaşındaki profesyonel oyuncu, 11 LAN kupası, 10 MVP ödülü, 1 Majör kupası ile CS:GO’da oldukça az kişinin boy ölçüşebileceği bir kariyeri geride bırakıyor.

Exit mobile version