Kinguin ve Maikelele Ortaklıklarını Duyurdu

Kinguin ve eski oyuncuların hatırlayacağı profesyonel CSGO oyuncusu Maikel “Maikelele” Bill’in yeni topluluk platformu Plearn, oyuncuların birçok etkinliğe katılıp rekabet edebileceği ve ödüller kazanabileceği ortaklıklarını duyurdu. Taraflar arasındaki ortaklık aslında çok daha uzun süreli bir dostluğa dayanıyor. Maikelele daha önce de Kinguin takımında oynamış ve ESL One Cologne 2015 Major etkinliğinde bu formayla son 8’e kalmayı başarmış, ayrıca Gaming Paradise 2015’te de kupa kaldırmıştı.

Kinguin uzun zamandır CSGO’yu destekleyen bir oluşum olarak bu ortaklığın doğal olarak beklenen taraflarından biri. Her iki tarafın da CSGO’daki köklü geçmişi sayesinde markaların toplulukla olan bağları kolaylıkla güçlenecek. Plearn, haftalık Kinguin markalı yarışmalar düzenleyecek ve en iyi sonuçları elde edenler özel hediye kartları kazanacaklar. Bu hediye kartlarının yanı sıra bazı katılımcılar da özel indirim kodları elde edebilecekler. Dahası, Kinguin.net’te yer alan CSGO ile ilgili ürünler ayrıca Plearn.gg‘de de bulunacak ve partner linki ile satışa sunulacaklar.

İlk Kinguin markalı etkinlik 25 Mart‘ta Maikelele’nin bizzat canlı yayında bazı Plearn üyeleriyle gerçekleştireceği sunum ile yapılacak. Yayın TSİ 20.00‘da Maikelele’nin Twitch kanalında izlemek isteyenler için erişime açık olacak. Taraflar bu ortaklıktan oldukça umutlu ve böyle bir fırsatı değerlendirdikleri için heyecanlı olduklarını, karşılıklı olarak uzun zamandır sürdürdükleri bu dostluğun giderek güçlenmesinden ötürü ise bir hayli mutlu olduklarını belirtiyorlar. Bu önemli ortaklıktan karlı çıkacak olan tarafın ise topluluk olacağına kesin gözüyle baktıklarının altını çiziyorlar.

Plearn her ne kadar şimdilik CSGO’ya odaklı olsa da, zaman içinde PC ve konsol oyunlarına açılma planlarının olduğu biliniyor. Yani ilerleyen dönemlerde oyuncular Plearn ile birçok farklı platformda farklı oyunları oynayarak da ödüller kazanabilecekler.

Exit mobile version