Krafton, PUBG Continental Series 5 Detaylarını Duyurdu

Krafton, bir süredir PUBG tutkunlarının heyecanla beklediği PUBG Continental Series 5 (PCS5) etkinliğinin detaylarını sonunda duyurdu. Etkinlik dört farklı bölge olarak Amerika, Avrupa, Asya ve Asya-Pasifik için ayrı ayrı ayaklar halinde gerçekleşecek. Her bölgeden 16 takım $250,000‘in üzerinde bölgesel ödül havuzundan en büyük payı almak için tekrar paraşütleri açacak.

PUBG Continental Series 5 etkinliğinde bu dört bölge arasında bizleri özellikle yakından ilgilendiren Avrupa için etkinliğin açık elemeleri MEA alt bölgesi tarafında tamamlanmış durumda. Şu anda Batı Avrupa alt bölgesi için açık elemeler sürüyor ve 17 Ağustos tarihinde de Doğu Avrupa alt bölgesi için açık elemeler başlayacak. Her bir bölge için altışar gün süren bu aşamanın ardından her bölgeden 16 takımın yanında 8 de davetli takım sonraki aşamaya geçecek. Ardından Bölgesel Playoff aşaması başlayacak. Bu aşama MEA için 13 Ağustos’ta, Batı Avrupa için 20 Ağustos’ta ve Doğu Avrupa için 27 Ağustos’ta başlayacak. Her bölge için üçer gün sürecek olan bu heyecanlı eleme aşamasından ise bölge başına üçer takım ve 7 davetli takımla beraber Büyük Final aşamasına geçilecek.

PCS5 Avrupa Büyük Final aşaması ise diğer bölgelerde olduğu gibi üç hafta sonunu kapsayan toplam 6 maç gününden oluşuyor. Avrupa için tarihler 18-19 Eylül, 25-26 Eylül ve 2-3 Ekim olarak belirlenmiş durumda. PUBG Continental Series 5 etkinliğinin birbirinden çekişmeli karşılaşmalarına sahne olacak olan bu rekabette yine bizler de ekran başında hop oturup hop kalkarak bu maçları izliyor olacağız. Türk ekiplerinden BBL Esports ve Digital Athletics bu büyük etkinliğe doğrudan davet alarak katılırlarken yakın zamanda ARKO MEN Protality Season 2 etkinliğinden şampiyon olarak yükselen Orgless ekibi de PCS5 Bölgesel Elemeleri için Wildcard hakkı kazandı. Tüm temsilcilerimize bu önemli etkinlikte başarılar diliyoruz.

Exit mobile version