League of Legends 10.4 Yaması ile Oynayabileceğiniz En İyi 5 Alt Koridor İkilileri

League of Legends 10.4 Yaması ile Oynayabileceğiniz En İyi 5 Alt Koridor İkilileri

League of Legends’in 10.4 yamasını almasıyla beraber, son sürümdeki en iyi 5 alt koridor ikililerini sizlerle.

Miss Fortune ve Morgana

Miss Fortune, Sezon 10’da Senna ve Aphelios’un güçsüzleştirilmesiyle verdiği hasar bakımından diğer önemli koridor rakiplerine kıyasla üst seviyelere çıktı. Oyunun ilk zamanlarında özel güçleri Love Top ve Double Up ona güçlü bir tünel oyunu sağlarken yerinde kullanılan bir Bullet Time ile de oyunu ortaya ve sona rahatlıkla taşıyabilir.

Bir Morgana karakteriyle güvence altına alındığında Miss Fortune, daha da fazla hasar verebilir bir hale geliyor. Zamanında kullanılan bir Black Shield ile uzun menzilli hasar ve kitle kontrolünü önleyebilir.

Aphelios ve Thresh

Bu aşağı koridor ikilisi 10.3 yamasında da zaten güçlü bir çiftti ve 10.4 yamasında da öyle olmaya devam edecek gibi görünüyor. Son birkaç yama ile birlikte bazı silahları güçsüzleştirilmiş olmasına rağmen Aphelios’un kiti hala yüksek miktarda hasar veren silahlar barındırıyor. Doğru silahları kullandığı zaman, örneğin Crescendum ve Severum, tek eliyle bile takıma oyunu kazandırabilir.

Aphelios’un Gravitum ile hasar ve toplanma potansiyeli, Thresh’in güçlü kavga ve toplama gücüne eklendiğinde bu ikili alt koridorda oyunun bailarında karakter ölümlerini önleyebilir ve Thresh’s Lantern ile baskıncılara göz dağı verebilir. Thresh aynı zamanda Flash ve Lantern kombinasyonu kullanarak Aphelios’u oyunun ortalarında ve sonlarında zor durumlardan kurtarabilir.

Miss Fortune ve Braum

Miss Fortune’ın verdiği hasar bakımından güçlü bir karakter olduğundan zaten bahsettik ancak yanında bir de Braum seçildiği zaman bu kahraman daha da güçlü bir hale geliyor. Braum genel olarak karşı takımlarda Miss Fortune’a karşılık alınması gereken karakter olarak görülüyor. Bunun sebebi Miss Fortune’ın Bullet Time hasarını Braum’ın Unbreakable’ının bloklayabilmesi.

Ancak Miss Fortune ile eşleştirildiği zaman Braum’un Unbreakable gücü uzun menzilli hasar ve kitle kontrolünün Miss Fortune’a gelmesini önlemek ile takım için güçlü bir cephe hattı oluşturmada kullanılabilir.

Miss Fortune ve Thresh

Hala fark etmediyseniz Miss Fortune 10.4 yamasının en güçlü karakterlerinden ve Thresh ile bir çift olduğunda oyunun tüm aşamalarında, karşı takım için bir tehdit haline geliyor.

Thresh’in güçleriyle Miss Fortune’ın hasar miktarı birleştiğinde karşısında çok az şeyin durabileceği bir alt koridor ikilisi oluşuyor.

Xayah ve Rakan

Xayah ve Rakan’a çıktıkları zamandan beri gelen güçsüzleştirmeler ile ancak birlikte oynadıklarında yeterli saldırı gücüne erişebiliyorlar. Xayah’ın solo sıradaki mevcut kazanma oranı yüzde 46 ile yüzde 50’nin oldukça altında. Tesadüfen Akali’nin 10.3 yamasında önceki güçsüzleştirmeden dönmeden önceki haline denk geliyor bu da.

Ancak bir Rakan ile çift olduğunda profesyonel maçlarda kazanma oranı büyük bir sıçrama gösteriyor. Rakan’ın oyun ortalarındaki çıkışları ve Xayah’nın Featherstom ve Bladecaller kombinasyonu ile iyi bir cephe savunmasıyla düşmanların ilerlemeleri engellenebilir ve geciktirilebilir.

Legacy Esports ile Team Razer Güçlerini Birleştirdi

Exit mobile version