League of Legends 10.7 Yaması Orta Koridor Derece Listesi

League of Legends 10.7 Yaması Orta Koridor Derece Listesi

League of Legends 10.7 Yaması, 1 Nisan Çarşamba günü canlı sunucularda yayınlandı. Biz de sizin için DBLTAP’ın hazırladığı League of Legends yaması 10.7 orta koridor seviye listesi, dereceli maçlarınızda yardımcı olması için derledik.

League of Legends S Seviye Orta Koridorlar

Diana ve Katarina, League of Legends sezon 10’daki en üst düzey orta koridorlardan ikisi haline geldi ve iki şampiyonda geçtiğimiz yamalarda nerf almadılarVladimir, Kassadin ve Cassiopeia her zaman en üst seviye orta koridorlar oldular, ancak bunun nedeni çoğunlukla orta oyuna ve son oyuna ne kadar iyi hazırlandıklarından kaynaklanıyor. Wukong, için bir düzenleme geliyor ve orta koridorda çok fazla güç verilip 10.6’daki en iyi kazanma oranlarından biri yaklaşık yüzde 55 oluyor.

League of Legends A Seviye Orta Koridorlar

A seviyesindeki tüm orta koridorlar, belirli takım kompozisyonlarında iyi çalışabilen sağlam seçeneklerdir. Örneğin, Zoe , ezreal ile çok iyi eşleşebilen bir şampiyon ve kuleleri ve büyük hedefleri etrafındaki rakiplerini kuşatmak odaklı kompozisyon ile çok iyi ikili şampiyondur. Ancak takım kompozisyonunuza uymayan şampiyonları seçmek konusunda dikkatli olun. Kled’i seçmek aslında kötü olmayabilir, ancak ekibinizin beş AD şampiyonu varsa, düşman ekibi size karşı zırh itemleri alabilir.

League of Legends B Seviye Orta Koridorlar

B Seviyesindeki şampiyonların çoğu her durumda seçilebilir, ancak orta koridorda bazı zayıflıklar ve karşı seçimler vardır. Bu şampiyonlar genellikle sizi ekibinizin geri kalanından ne yaptığından genellikle motifi olmayan bir oyun tarzına bağlıyor. B Seviye şampiyonlardan herhangi birini seçerken dikkatli olun, ancak düşmanın orta koridor şampiyonunu görürseniz, bu şampiyonlardan herhangi biri genellikle sağlam bir cevap olmalıdır.

League of Legends C Seviye Orta Koridorlar

C Seviyesindeki tüm orta koridorlar, sadece çok özel durumlarda seçilmesi gereken eşleşmeye bağlı şampiyonlardır. Örneğin, Ornn ve Singed, takımınızda Kennen veya Rumble gibi üst üst koridor yoksa ve takım kompozisyonunu tamamlamak için bir tanka ihtiyaç duymadıkça genellikle orta koridorda seçilmemelidir. Bununla birlikte, iyi bir eşleşme elde ederseniz, bu şampiyonlardan birini seçtiğinizden emin olmalısınız, ancak çoğu durumda blind seçmekten kaçınmalısınız.

League of Legends D Seviye Orta Koridorlar

D Seviye orta koridorlar, Yama 10.6’da orta koridorda en kötü kazanç oranlarından bazılarına sahiptir ve Yama 10.7’de hiçbir değişiklik veya ihmal edilebilir güçlendirmeler almamaktadır. Genelde bu şampiyonları, çevrimiçi olmak için çok uzun sürdüğü veya bir takım kompozisyonuna çok fazla fayda sağlayamadıkları için solo oynarken seçmekten kaçınmalısınız. Bu şampiyonlardan bazıları hala seçilebilir, ancak dikkatlice değerlendirildikten ve şampiyon üzerinde çeşitli orta koridor maçlarında önemli miktarda antrenman yaptıktan sonra seçebilirsiniz.

Exit mobile version