League of Legends Yama 10.10 Ormancı Seviye Listesi

League of Legends Yama 10.10 Ormancı Seviye Listesi

League of Legends Yama 10.10 orman koridoru listesi, diğer laneleri ve rolleri hedefleyen denge değişikliklerinin çoğu dikkate alındığında, değişikliklerden çok etkilenmedi. Jungle, bir takımın sıralı solo ve esnek kuyruklardaki başarısının en zor ve hayati rollerinden biri olduğunu kanıtladı. Bazı şampiyonlar, güçlü metalar, gank potansiyeli, takım dövüşü ve oyun boyunca objektif kontrol sağlayan mevcut meta için en iyisi olarak yükseldi.

İşte League of Legends 10.10 yamasındaki ormancılar seviye listesi:

S Seviye

Ekko, Sett ve Zac, oyundaki en iyi şampiyonlardan bazıları olmaya devam ediyor. Ekko, kalabalık kontrolü ve kavga değiştiren ultisi ile ormandan güçlü AP hasarı sağlıyor. Sett, hasar, dövüşçü veya tank itemleri seçerek birden fazla yolla oynama imkanı sunuyor. Zac ise, takım dövüşlerini yüksek CC’li bir ön hat tankı olarak dönüştürebiliyor.

A Seviye

A seviye ormancılar, S seviye seçimlerinden çok geride değiller. Graves, meta durumu nedeniyle herhangi bir buff almamasına rağmen popüler oldu. Warwick, güçünü sürdürmesi, kitle kontrolü ile yüksek bir kazanma oranına sahip. Kayn’ın 10.9 meraklıları 10.10’daki Rhaast iyileşme dengelenmesine rağmen yaygınlığını sürdürüyor. Zac gibi Sejuani, kitlesel kalabalık kontrolü ile takım savaşlarında güçlü bir tank görevi görmeye devam ediyor.

B Seviye

B seviye ormancılar güçlü seçimler, ama biraz oynamak zor. Shyvana’nın tek güçlü yapısı ejderha formunda AP hasarından kaynaklanıyor, ancak hasar düşman takımlarını hazırlıksız yakalıyor. Vi, takım dövüşlerinde gir çık odaklı bir ormancıdır. İçeri girdiğinde girer ve dışarı çıkmaz. Kilit  hedefleri belirleme konusunda güçlüdür. Master Yi, her zamanki gibi, bir kez kastıktan sonra oyundaki en güçlü karakterlerden biri olmaya devam ediyor.

League of Legends Patch 10.10’daki şampiyon değişikliklerinin tam listesine ve sınırlı zaman modu geri döndüğünde (URF) dengeleme değişikliklerine göz atın.

Exit mobile version