LEC Spring Finals 2022, Seyircili Ortamda Oynanacak

League of Legends Avrupa Şampiyonası (LEC), iki yıl sonra ilk kez canlı olarak seyirci önünde oynanacak. LEC Spring Finals 2022’nin hala Berlin’deki LEC stüdyosunda gerçekleşmesi planlanıyor ve taraftarlar için sınırlı sayıda bilet mevcut. Nisan 2022’de gerçekleşmesi planlanan finaller katılımcıları ağırlayacak, ancak Riot Games etkinliğe kaç kişinin katılabileceğini henüz açıklamadı. Bunun nedeni ise kısmen COVID-19 kısıtlamaları ve kısmen de sınırlı izleyici alanına sahip bir yayın stüdyosu olarak tasarlanan mekanın boyutu.

LEC için son yüz yüze etkinlik, 2019 yılının Ağustos ve Eylül aylarındaki LEC Summer Finals idi. O zamandan beri LEC etkinlikleri ya tamamen çevrimiçi olarak ya da pandemi sırasında diğer League of Legends yayınlarına da ev sahipliği yapan Berlin stüdyosunda oynandı. İlginç bir şekilde, LCS Spring Playoffs da canlı olarak seyirci önünde oynanacak, playofflar Santa Monica’daki LCS Studio’da yapılacak ve büyük final Houston’daki NRG Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Riot Games’e göre stüdyonun açılışı “doğru yönde atılmış temkinli bir adım”. Tüm katılımcılara biletle birlikte yiyecek ve içecek verilecek ve LEC, Almanya’daki COVID-19 protokollerinin gelişimi göz önüne alındığında etkinliklerle ilgili tüm düzenleme ve kuralların değişebileceğini kaydetti. Etkinliğin biletleri 1 Nisan 16:00 CEST’de satışa sunulacak.

Exit mobile version