Legends of Runeterra Çıkış Tarihi 30 Nisan Olarak Açıklandı

Legends of Runeterra Çıkış Tarihi 30 Nisan Olarak Açıklandı

League of Legends’ın kart oyunu Legends of Runeterra Çıkış tarihi 30 Nisan olarak duyuruldu.

Blizzard’ın Warcraft serisinden yola çıkarak aynı karakter ve elementlerle çıkardığı Hearthstone’un büyük başarı yakalaması ardından CD Projekt tarafından Witcher evreninde geçen kart oyunu Gwent çıkmıştı. Bu ayın sonunda ise 24 Ocakta açık betası çıkan League of Legends evreninde geçen Legends of Runeterra çıkış tarihi 30 Nisan’da çıkacak.

Her oyuncu maça, kart destesinden rastgele seçilen dört kartla başlıyor. 20 HP nexus ve sıfır mana ile başlıyor. Oyuncular maç başlamadan önce destlerinden rastgele çektikleri dört farklı kartı takas da edebiliyorlar.

Legends of Runeterra, oyunculara kendi destelerini oluşturarak oynama imkânını sunuyor. Bir kart destesi, en fazla 6 şampiyon kartından, 2 bölgeden ve toplam 40 karttan oluşabiliyor. Farklı kartların farklı bulunma oranları ve buna göre sınıfları var. Bu sınıflar: sıradan, nadir, epik ve şampiyon.

Legends of Runeterra, resmi Youtube kanalında hâlihazırda oyun ile ilgili bilgilendirici içerikler paylaşıyor. Oyun çıkana kadar oraya göz atabilir veya buradan açık beta sürümünü oynayabilirsiniz.

Corona Virüs Farkındalığı İçin CS:GO Müziği Kullanıldı

Exit mobile version