Logitech G, Adaptive Gaming Kit İle CES 2020 Onur Ödülünü Aldı

Logitech G, Adaptive Gaming Kit CES 2020 Onur Ödülünü Aldı

Oyuncular için çevre donanımları üreten Logitech G, CES 2020 İnovasyon Ödüllerinde, Adaptive Gaming Kit ile onur ödülü aldı.

Adaptive Gaming Kit, çeşitli engelleri bulunan oyuncuların Microsoft Xbox Adaptive Controller (XAC)’den faydalanmasını, çeşitli düğme, tetik ve ayarlar ile maksimuma çıkarmayı planlayan bir ürün.

Logitech G’nin sitesinde yapılan bilgilendirme şöyle:

“Uyarlamalı Oyun Kiti, güçlü araçlardan oluşan bir setle Xbox Uyarlamalı Kumandanızın potansiyelini ortaya çıkarır. 12 tak ve çalıştır düğme ve tetikleyici ile, birlikte verilen cırt cırtlı oyun panellerini ya da katman setini bunları istediğiniz yere yerleştirmek için kullanarak gerekli şekilde düzenleyebilir ve takabilirsiniz. Bu özelleştirilebilir, esnek çözüm çok çeşitli ihtiyaçlara uyması için tasarlanmıştır.”

Logitech’in Dizayn Şefi Alastair Curtis’in yorumu şöyle:

“Logitech’in inovasyonlarının, CES 2020’de Consumer Technology Association (Tüketici Teknoloji Derneği) tarafından tekrar fark edilmesi onur verici bir şey.  Logitech G, erişebilirlik ihtiyacı olan oyunculara bu kit ile hizmet veriyor. MX Master 3 yıllar boyunca takımımız tarafından mükemmel hale getirildi, Yeti X, gerçek zamanlı yazılım kontrolüne sahip USB mikrofonların örnek aldığı model olmaya devam ediyor.

Ama açık olmak gerekirse, Adaptive Gaming Kit diğerlerinden daha üstün. MX Master 3 veya Yeti X gibi satmasını veya bu üründen kâr etmeyi hedeflemiyoruz. Bunu herkes oynayabilsin diye yaptık. Kapsayıcılığı teşvik etmek, oyun alanını iş ve oyun için eşit hale getirmeye yardımcı olur.”

Logitech G’den Yarıyıl Tatiline Özel İndirim

Exit mobile version