Logitech G, eNASCAR’ın En Son Ortağı Olarak Duyuruldu

Çevre ekipman markası Logitech G, eNASCAR Cola-Cola iRacing Series‘in en son ortağı olarak duyuruldu. Ortaklığın bir sonucu olarak, markanın Logitech G 923 ürünü simülasyon yarış serisinin resmi direksiyon ve pedalı olarak yerini alacak.

Ek olarak, 17 Ağustos’ta Michigan Uluslararası Otoyolu’nda sanal olarak düzenlenen eNASCAR Cola-Cola iRacing Series etkinliği artık Logitech G Challenge 100 olarak anılacak. Çevre ekipman markası bu etkinliği yıllık olarak düzenlenen G Challenge etkinliğini tanıtmak amacıyla kullanacak. Etkinlik şu an eleme aşamasında.

NASCAR’ın Oyunculuk ve Espor Yöneticisi Nick Rend, “Logitech uzun yıllar boyunca simülasyon yarışlarının sıkı bir destekçisi oldu ve eNASCAR Cola-Cola iRacing Series‘in profilinin yükselişinde büyük rol oynadı. Çeşitli ortakların bu dünyada faaliyete geçmelerinde sağladıkları yenilikler için onlara eNASCAR dünyasına daha derin bir dalış yapmaları adına yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

eNASCAR’a ek olarak, Logitech G ayrıca geçtiğimiz 12 ay boyunca bir dizi simülasyon yarış ortaklığı daha kurdu. An itibariyle Coca-Cola iRacing’de iki arabası bulunan William Bryon eSports için isim sponsorluğu olan markanın ayrıca Formula 1 takımı olan McLaren ve sürücü Lando Norris ile de sıkı bağları bulunuyor.

Logitech G’de G Challenge Küresel Başkanı konumunda bulunan Jim Hoey ise bu açıklamalara “eNASCAR ile 2021 sezonunun kalanında bir takım olarak sürüş deneyimini daha üst seviyelere taşıyacağımız için heyecanlıyız. TRUEFORCE teknolojimiz iRacing’in fizik kurallarına dokunarak süper gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşatıyor, ve sürücülerin bunu çok seveceğinden eminiz.” şeklinde eklemede bulundu.

Exit mobile version