Logitech G, NASCAR Şampiyonu William Byron İle Ortaklık Kurdu

Logitech G, NASCAR Şampiyonu William Byron İle Ortaklık Kurdu

NASCAR Şampiyonu ve iRacing takımının sahibi William Byron, Logitech G ile eyarış pazarını teşvik amacıyla ortaklık kurdu.

Byron, markayla özel olarak yakın zamandaki organizasyonları ve yeni ürünlerle teknolojileri tanıtım amaçlı çalışacak. Bu esnada Logitech G de William Byron’ın espor takımının kategoriye özel marka sponsoru olacak. Byron’ın takımının 2020 eNASCAR iRacing Dünya Şampiyonası’nda yarışan belirli üyeleri ayrıca Logitech G markalı arabaların pilot sürüşlerini yapacaklar.

Logitech G’nin Eyarış Kararlılığı

Logitech G, büyüyen eyarış pazarına olan bağlılığını göstermeye devam ediyor. 2017’de profesyonel sürücü Fernando Alonso ve G2 Espor ile benzer bir ortaklık duyurmuşlardı.

Vincent Borel, Logitech G genel müdürü ve simülasyon başkan yardımcısı bu konuda şöyle bir açıklamada bulundu:

‘Baştan beri eyarış sporunun büyümesini ve daha fazla insanı yarışa teşvik etmesini istediğimiz açıktı. Bugün simülasyon yarışı, motor sporlarını daha önce olmadığı gibi demokratize etmekte. William ve onun iRacing ekibiyle ortaklık kurmaktan heyecan duyuyor, onlarla eyarış sporunun büyümesinde ve gelişmesinde birlikte çalışmak için sabırsızlanıyoruz.’

Görünen o ki eyarışa dahil olan firmalar da alana yatırım yapmaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz yıl eyarış firması Torque Esports, YouTube kanalı LetsGoRacing’i ve motor sporları veri sağlayıcısı Driver Database’i satın almıştı.

NASCAR Köklerine Dönüş

Byron iRacing’e yabancı değil, kendisi de 14 yaşından bu yana platformda mücadele etmekte. 22 yıllık NASCAR şampiyonu, NASCAR’daki başarısının ve tutkusunun sırrını oyunda geçirdiği süre ile açıklıyor. William Byron ayrıca bu yeni anlaşma ile ilgili olarak şunları söyledi:

‘Benim için her genç sürücü bir oyuncu, benim için bu çocukken yatak odamda Logitech G’nin direksiyon takımlarını kullanarak yarışırken başladı. Benim için odamda oyun oynamak ve sonra iRacing pistlerinde mücadele etmek bugün olduğum yarışçıya dönüşmemde anahtar rol oynadı ve bugün de yaptığımız işin bütünleşmiş bir parçasına dönüşmeye devam ediyor. Şimdi kendi takımımı kuruyorum ve bunun olması için Logitech G ile çalışıyorum, bu tam anlamıyla rüyanın gerçeğe dönüşmesi. Bu, benim kariyerimi başlatan topluluğa yapabileceğim harika bir katkı.’

Dust 2 Haritası Fortnite Creative İle Yeniden Oluşturuldu

Exit mobile version