Logitech G PRO X ve G502 HERO ile Kusursuz Oyun Deneyimi

Logitech G PRO X ve G502 HERO ile Kusursuz Oyun Deneyimi

Logitech G, adından sıkça söz ettiren ürünleri PRO X oyuncu kulaklığı ve G502 HERO oyuncu mouse’u ile oyun deneyimini daha konforlu ve profesyonel hale getiriyor. Oyun teknolojileri ve ekipmanlarının öncü markası Logitech G, oyun tutkunlarına ihtiyaçlarından çok daha fazlasını sunan G PRO X ve G502 HERO ile hem oyun deneyimini hem de profesyonel yayınları mükemmelleştiriyor. Dünyanın en çok satan oyuncu mouse’u G502, Logitech G’nin özel LIGHTSYNC RGB teknolojisi, programlanabilir 11 tuşu, isteğe bağlı 5 ağırlığı ve örgülü kablosuyla daha iyi performans sergiliyor. Blue Microphones ile ortaklaşa geliştirilen ve VO!CE yazılımının ilk adımını simgeleyen PRO X ise tüm kullanıcıların sesleri bir profesyonel gibi duyabilmesini ve aynı kalitede konuşabilmesini sağlıyor.

Logitech G PRO X

Logitech G HUB gelişmiş oyun yazılımı kullanılarak etkinleştirilen Blue VO!CE, temiz ve profesyonel ses iletişimi sağlayan gerçek zamanlı bir mikrofon etkisi yaratıyor. Oyuncular bu sayede seslerini kişisel tercihlerine göre ayarlayabiliyor, böylece takım arkadaşları seslerini daha iyi duyabiliyor ya da profesyonel bir yayıncı gibi ses çıkarabiliyorlar.

Alışılmışın dışında, oyuncular Blue VO!CE ile entegre kayıt ve oynatma işlevini, seslerinin benzersiz rengi ve tınısına en uygun opsiyonu görecekleri önceden belirlenmiş bir filtre profilini hızlıca seçmek için kullanabiliyor. Ayrıca Blue VO!CE’in gelişmiş modu, daha üst seviye bir kişiselleştirme düzeyi ile ilgilenen oyunculara ses geliştirmeleri için profesyonel efektler de sunuyor.

Logitech G502 HERO

HERO 16K sensörüne sahip olan ve her detayıyla farklı oyun tarzlarına uyum sağlayan G502 HERO, komut ve makroların özelleştirilebilmesi için Logitech Gaming Software (LGS) aracılığıyla programlanabilir 11 tuşa, 5 adet 3,6 gram ağırlığında ayarlanabilir ağırlık sistemine ve çift modlu kaydırma tuşuna sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Logitech G’nin LIGHTSYNC RGB teknolojisiyle yaklaşık 16,8 milyon farklı renkte kişiselleştirilebilen mouse, dâhili belleği sayesinde 5 ayrı kullanıcı profilini saklayarak ayarlar arasında hızla geçiş yapabilmeye imkân tanıyor.

Orijinaliyle aynı ikonik tasarımla sahip Logitech G502 HERO, dokulu kauçuğa sahip yan düğme kulpları ve güncellenmiş örgülü kablosuyla uzun oyun seansları için mükemmel performans, hissiyat ve konfor sunuyor. Mouse’un Omron ile ortaklaşa geliştirilen geliştirilmiş mekanik anahtarı yüksek performans sunuyor ve 50 milyon tıklamaya dayanıklılık gösteriyor. Logitech G502 HERO’nun toplam ağırlığı ve farenin denge merkezi, ayarlanabilir ağırlıkların yerleştirilmesine bağlı olarak değiştirilebiliyor.

Exit mobile version